lördag 20 oktober 2012

Våra roller

Prinsessan skriver.

I söndags morse, i matsalen på det bästa hotellet i Norrköping var det fullproppat. Dessa morgnar är onekligen extra roliga då barnfamiljer och pensionärer sitter brevid en hel hoper med sönderknullade swingers och smaskar i sig den goda frukosten.

Vi swingers låtsas oftast inte om varandra. Kanske för att man helt enkelt inte känner igen varandra med kläderna på? Seriöst, vi är givetvis diskreta och måna om att inte genera varandra. En igenkännane blick och ett litet leende. Mer än så visar vi inte att vi har en hemlighet ihop.

Det är också roligt att se hur olika vissa människor beter sig då de är i sina "normala" roller jämfört med hur frigjorda de är på klubb.

Jag tänker närmast på ett par som vi hade stor glädje av att titta på under EWS festen. Kvinnan i paret var helt vild i go-go buren på dansgolvet och hennes man dyrkade marken hon gick på. De var extremt oblyga och glada under kvällen och natten. På morgonen efter hade de anammat mer konservativa roller.

De hade båda uppenbart invandrarbakrund och på söndag morgon agerade de som jag normalt känner igen kulturer där kvinnor agerar efter ett mer traditionellt kvinnligt beteende. De såg otroligt lyckliga ut tillsammans och hennes man dyrkade henne lika mycket på söndag morgon som på lördag kväll i buren.

Jag tycker det är underbart att människor kan hitta sätt att leva livet både mer konservativt och enligt rådande traditioner OCH samtidigt i ett parallelluniversum utforska erotik tillsammans eller på egen hand på ett betydligt mer okonventionellt sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar