tisdag 23 oktober 2012

På söndag

Om fem dagar kommer det en extrakille hem till oss och tillsammans med mig ger Prinsessan vad hon gillar bäst.

Det lär bli en underbar stund för henne att stå grensle över en man medan den andra mannen tar henne bakifrån.

Jag anar att Prinsessan lär komma skrikande ett par gånger som förra gången.

Förra gången upptäckte vi det sexiga med att lämna henne ensam med extrakillen. Jag tror att vi båda blev lite förvånande över hur sexigt det var. Spännande upplevelse som kanske öppnar lite nya dörrar som vi inte trodde skulle vara intressanta för oss.

Prinsessan verkar vilja bli fotograferad med två män. Vi skall väl göra ett försök att skapa lite erotiska bilder till bloggen med en sexig mmf.

3 kommentarer:

 1. Har börjat läsa eran blogg och älskar att ni är så öppna och ärliga:) Jag och min sambo sedan 8 år har nu bestämt oss för att prova ha sex ihop med ett annat par...jag är förväntansfull och älskar tanken men är så rädd för att ångra mig när jag väl är i situationen,tänk om fantasi och verklighet inte alls blir som jag tänkt mig?!Tänk om min man vill prova detta fler gånger sen men jag nöjer mig med att testa en gång,tänk om jag gör han besviken?! När vi pratar om det blir jag kåt och sååå sugen att bli tagen av en annan,men tänk om allt bara blir pannakaka?! Normala tankar?! kram

  SvaraRadera
 2. Hej Tjejen!

  När vi började vår resa så var vi långt ifrån partnerbyte. Vi började ha sex i samma rum som andra. Ingentning mer alls. Att ta myrsteg på den här resan passade oss. Då kunde vi känna oss för, vi hann diskutera våra känslor och känna efter ordentligt. Tar man små steg så är det nog lättare att hitta en "nivå" av swingande som passar båda.

  Oron för att göra din man besviken, tycker jag du ska försöka lägga åt sidan. Ni är två i det här, och om det ska funka måste ni vara 100% ärliga mot varandra i hur det hela känns och ni måste också vara 100% lyhörda inför den andres önskemål och känslor. (Skulle det bli pannkaka - så säger du/han stop och så avslutar ni äventyret)

  Mitt och Älsklingens råd är dock att ta det lugnt.

  Kul att ni gillar vår blogg! Vi ska nog försöka skriva ett inlägg om dessa frågor. Dina tankar är helt normala!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för bra svar:)
  Ja kanske man skulle börja med lite små steg i början,att gå på swingers club borde väl vara det bästa egentligen...så bestämmer man tempot själv och vill man inte göra ngt kan man ju bara kika runt och bli "inspirerad"...fast vi har aldrig varit på swingersclub heller men verkar spännande=)
  Kram

  SvaraRadera