fredag 26 oktober 2012

Att skriva med stora bokstäver.

Han skriver.

Vi får en massa trevliga meddelanden på vår BC-sida. Det är lika kul att få trevliga meddelanden där som det är att få trevliga meddelanden här på bloggen.

Dock förstår jag inte ibland vad vissa människor menar som skriver till oss.

Nu menar jag inte den man som av någon outgrundlig anledning var jättearg på oss och skrev i ett första meddelande så här:

"för låt att man är ord blind jag älskar sona som tyker illa om såna syn att ni inte är det skelv"

Jag menar de som använder sig av stora bokstäver och/eller utropstecken.

Vad menas egentligen med:

"Vart bor ni EXAKT!!!"

Är det så att det är en fråga från Lantmäteriet, eller är det så att personen är jättearg? Det lär väl knappast innebära att vi lämnar ut vår hemadress till okända.

I min värld är "EXAKT!!!" något som skall betyda minsta möjliga marginal. Svaret på frågan skulle med andra ord kräva ett svar i långitud/latitud.

En annan formulering som vi fått flera gånger är:

"Vad gör ni NU???"

När det blir stora bokstäver, så betonar jag detta ordet omedvetet. Jag läser det också med bestämd röst, vilket då poängterar att personen viill veta vad vi gör i den exakta sekunden.

Men då är frågan om han (oftast singelmän som skriver med versaler och massor av utropstecken) vill veta vad vi gör i det exakta ögonblick han skickar sitt meddelande, eller i det exakta ögonblick vi läser. Svårt att svara på då vi alltd besvarar dessa meddelanden med "tack, men nej tack".

Sist har vi alla de kommentarer som blir så fel när man läser in versalerna och utropstecknen:

JAG SKAL KNULA HON!!!
Hon skall få KUK!!!
KNULLA!!
KÅT!!!
Ring NU!
RING MIG!!!
Träffas????????????????????

Knappast en text som speglar lyhördhet, ödmjukhet och social förmåga.

Men till alla de som skriver trevliga och sympatiska brev vill jag/vi skicka ett stort fett tack. Det är så roligt att skriva tillbaka till trevliga människor. Det betyder inte att vi har sex med alla trevliga människor, men det gör oss glada och jag anar att våra svar känns trivsamma även om det inte innebär en träff.

2 kommentarer:

 1. ÄLSKAR (hahaha) det här inlägget!

  Finns ju själv på BC och slutar aldrig förundras över hur många (företrädelsevis män) bär sig åt när de försöker få kontakt med vad de förmodligen hoppas ska kunna bli åtminstone sexpartners för någon enstaka gång i alla fall.

  Att tro att en rad med grova förslag, felstavat i versaler och generellt taskigt språk, ska ge någon respons är ju lika troligt som att ni skulle gå ner till bänken utanför glasbanken i stan och plocka upp nästa sängkamrat på måfå.

  Nej, lite stil och hyfs har aldrig skadat oavsett hur snuskigt man vill att sexet så småningom ska bli. Sänk aldrig kraven och fortsätt med era underhållande inlägg här. Kul att läsa och väldigt trevligt med några som bjuder så mycket på sig själva.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-)
   Vi skall göra vad vi kan. En stor kram och en trevlig helg önskas tillbaka.

   Radera