torsdag 11 oktober 2012

Tack?

Prinsessan skriver.

Det råder förvirrning. Jag och Älsklingen förstår inte. Låt mig förklara vad, så kanske någon trevlig bloggläsare kan förklara för oss.

Det handlar om BC. Ofta är det BC som gör oss fundersamma och förvirrade. Så även denna gång.

På BC kan man som många vet lagra diverse profiler som "favoriter" i adressboken. Jag har valt två favoriter i "min" adressbok. En av dessa träffar vi regelbundet (vår extrakille), den andra favoriten ska jag nog plocka bort då de (ett par) inte verkar seriöst intresserade av träffar. (Trots att de lagt in oss i sin adressbok som SINA favoriter)

Och det är just det jag inte förstår.

Varför lägger man in profiler som "favoriter" i sin adressbok om man inte är intresserad av dem? Vad är syftet? Vill man lätt och enkelt kunna surfa in, läsa dagbok och kolla sexiga bilder för att tillfredsställa sig själv under tiden? Alldeles för ofta då vi kontaktar någon som lagt in oss i SINA adressböcker möts vi av ett ointresserat. "Tack".

"Såg att ni lagt till oss i er adressbok, vad trevligt. Supersnygga bilder förresten!...." Ungefär så skriver vi till dem som gjort oss till sina favoriter och som vi skulle kunna tänka oss att träffa. Och de svarar alltså oftast på dessa meddelanden med ett enda ord. Nämligen "Tack".

Vad betyder detta "Tack"?

När vi får trevliga meddelanden på BC av profiler vi inte är intresserade av, men som vi ändå vill besvara på ett trevligt sätt då brukar vi svara "Tack". Det betyder "Tack för visat intresse, men nej tack".

Skulle vi få ett meddelande av det slag vi själva skriver av någon vi lagt till i vår adressbok skulle vi svara med något mer än ett "tack". För vi vill ju som bekant träffas IRL. Då behövs en dialog av någon form.  Vi är inte intresserade av att skicka iväg, eller ta emot artiga kommentarer eller smicker för att tanka vårt ego. Det har vi inget som helst behov av. Det är inte därför vi är med på BC.

Vi är med på BC för att hitta trevliga och snygga män, kvinnor och par som liksom vi kommit en bit på vägen och inte "bara" fantiserar om sexiga möten. Vi vill ha sexiga möten IRL.

Så... Seriöst. Vad betyder det där tacket? Egentligen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar