onsdag 24 oktober 2012

En mixkväll på Amante

Prinsessan skriver.

En mixkväll på Amante var med facit i hand inte det bästa valet vi kunde gjort. Under dessa mixkvällar är det par på plats, men man välkomnar även ett antal singlar (bara män denna kväll) till klubben. Antalet män baseras på det antal par som anmält sig till klubben.

Jag tror Amante räknar med 3 killar/par? Ett antal jag tror de flesta par är främmande för?

Hursomhelst. Vi kom till klubben. Vi välkomnades och visades runt i lokalerna. Vi fick veta att gästerna inte har sex eller var nakna i mingeldelen, att man fick låna handdukar som man lade under sig i sängarna och var kondomerna fanns. Vi fick också veta att om man vill ha kontakt med ett annat par så lägger man sin hand på vederbörande. Är de inte intresserade så flyttar de bara handen. No hard feelings alltså. Ett nej betyder nej och måste ovillkorligen respekteras.

Vidare finns det en rad regler om tex tystnadsplikt, att man inte håller på att diskutera saker i lekrummen och att man inte får ha mobil/kamera i lokalerna. Enkla och naturliga regler som är till för att skapa trygghet.

När vi sett allt satte vi oss i mingeldelen med något att dricka. En enkel huvudräkning gjorde det uppenbart att antalet singelkillar vida överskred antalet par även om man skulle räkna 3 killar/par. Det var knökfullt med förväntansfulla killar i lokalen, men bara tre par.

Så fort jag rörde en fena (se bilden) ryckte alla killar till och gjorde sig redo att ta rygg på oss. Jag kände mig som en liten guldfisk i ett hajstim. Det var inte sexigt alls.

Eftersom vi ändå var på plats så tyckte vi nog att vi skulle klä av oss vilket vi gjorde och så virade vi in oss i en varsin handuk innan vi entrade de sk lekrummen. I ett av lekrummen hade en kvinna sex med två killar. De låg i en gigantisk säng, och runt omkring i sängen satt det singelkillar och runkade ogenerat.

Jag och Älsklingen gick till ett annat rum, efter oss hade vi minst tio förväntansfulla killar. Det hela kändes olustigt och enormt osexigt. Varken jag eller Älsklingen kände oss bekväma och vi bestämde oss för att gå. En kille följde efter oss ända in i omklädningsrummet där han argumenterade för att vi skulle bjuda med honom som "vår" extrakille följande dag då temat var "par + gäst". Klart att det inte var aktuellt. Inte då, och inte han.

Klubbledningen förstod att vi var missnöjda och erbjöd oss att komma tillbaka följande dag - gratis. De menade att en parkväll förmodligen skulle passa oss nybörjare bättre. Vi bestämde där och då, att om vi nu skulle ge swingerslivet en chans så vore det dumt att backa ur efter första försöket.

Så första försöket var nära att bli det sista. Det var inte alls lyckat, och vi gjorde absolut ingenting. Men resan var påbörjad och vi planerade inför nästkommande kväll.

1 kommentar:

  1. Det är inte lätt att vara singelkille och få sina sexuella behov tillfredsställda. Oftast hamnar vi utanför och får se andra ha sex. Det är fruktansvärt frustrerande men jag förstår er också.

    SvaraRadera