onsdag 16 juli 2014

Prinsessan suger en kuk jämte mig


För mindre än en vecka sedan hade vi ett par hos oss. En f.d. extrakille hade skaffat sig en kvinna och vi skulle ses för första gången alla fyra. Naturligtvis kände vi oss trygga med killen eftersom vi träffat honom några gånger tidigare, med mycket gott resultat.

Men hans tjej, som inte var direkt oskuld i swingerslivet, hade vi inte träffat tidigare.

Kvällen förlöpte med massor av vin och öl och god mat. Vi satt utomhus en stund i sommarnatten och pratade och skrattade.

Vid sena natten rörde vi oss in till vardagsrummet och började smeka varandra. En stund senare hade jag kvinnans mun runt min kuk och Prinsessans hand smekte extrakillens allt större kuk.

Soffor är inte direkt gjorda för sex på fyra. Jag måste säga att soffor inte alls är lämpade för sex. De är sneda och trånga. Kanske funkar soffor om man är 20 år och vig, men eftersom jag nått den facila åldern av att vara jämnårig med Brad Pitt (och Juholt), så föreslog jag att vi skulle röra oss till sovrummets mer bekväma område.

Väl i sängen så kröp kvinnorna ner och gav oss helt underbar oralsex. Jag tittade bort mot Prinsessan och såg hur hon kämpade med killens kuk. Hon stönade av njutning att suga honom och jag såg och hörde hur killen njöt av Prinsessans läppar, tunga och hals...

Jag tittade ner på kvinnan som sög min kuk och såg hur min kuk försvann i hennes hals gång på gång. Det var så sjukt skönt och porrigt att vara mitt i den mest erotiska fantasi en människa kan önska sig.

Plötsligt hörde jag hur Prinsessan stönade till djupt och såg hur killen stod bakom henne och tryckte in sin kuk. Prinsessans händer grävde sig ner i täcket och öppnade sin mun och viskade hur skön han var.

Snart stötte båda kvinnorna fram och tillbaka hårt mot våra kukar och natten blev till en underbar orgie...

Det sista jag hörde var en uppmaning att "Kom i min mun"...

Tack för det äventyret... Vi ser redan fram emot nästa äventyr. Vad det blir, med vem eller vilka och var det blir, det vet vi inte än.

3 kommentarer:

  1. Man vill "vara med" med er. Dock går vi varsamt fram som par!! Inte på samma nivå ännu! Prinsessan är bara så härlig!!!!

    SvaraRadera
  2. Har ni slutat att swinga? Saknar era äventyr....

    SvaraRadera
  3. snart är vi mogna att försöka på något liknande. häftigt kramiz

    SvaraRadera