tisdag 15 juli 2014

Swingerstips

 
Varför ha så bråttom med de erotiska nivåerna?
 
Vi har swingat i ca fem år nu och har lika fortfarande massor av spännande event som vi inte upplevt än. Men tids nog så hamnar vi där också.
 
Många par som skriver till oss på vår mejl och/eller BC verkar ha på tok för bråttom att göra allt... Tjejsex, partnerbyte och ormgrop under första testet om det är något för dem.
 
Ett tips är att börja med att gå till en swingersklubb och testa med att ha sex i samma rum som andra. Inte mer och inte mindre än så... Det finns bra swingersklubbar i Sverige (vissa är dock sunkiga). Kika på nätet och väl en som verkar vara bra.
 
Observera att första gången är att rekommendera en parkväll. Detta betyder att singelkillar inte har tillträde till klubben. Något som kan vara bra första gången så att ni slipper ett koppel av kåta grabbar som följer er vart ni än går.
 
Efter denna afton så pratar ni igenom vad ni gillade, respektive ogillade. Prinsessan och jag försöker prata varje gång vi har swingat för att få en bild över vad vi vill och inte vill till nästa träff.
 
Gången därefter rekommenderar vi att ni väljer klubb igen och nu testar med att smeka andra med händerna. Här får ni en känsla över om ni klarar av att se den andre ta på en annan. Känns det inte bekvämt, så skall ni sluta omgående. Att swinga är inget man skall "tvinga sig" till. Det skall vara något man VILL göra.
 
Om man nu vill gå ett steg vidare så är det att rekommendera ett par i hemma miljö (eller på ett diskret hotell). Vilj ett par som är på samma nivå som ni själva och var noga med att hela tiden hålla koll på varandra. Prata med varandra och sök ögonkontakt. På så sätt visar ni varandra att swingandet bara är en krydda till ert kärleksliv.
 
Vi har valt bort kyssande och kelande. Detta är något vi inte vill dela med andra. Att kyssas är för oss synonymt med kärlek. Det delar vi aldrig med andra.
 
Om ni njuter av att ha sex med andra, så har ni kommit till den nivå där ni mer och mer kan våga släppa fokus på varandra och njuta av att ha sex.
 
Senast vi hade ett par i sängen kunde båda jag och Prinsessan fokusera på att njuta av sex med andra. Ingen av oss behöver längre "hålla koll" på den andre och vi är båda så trygga med vårt swingande att vi nu vill pröva att ha sex med ett annat par i olika rum.
 
Så vårt lilla tips är att ni tar ert swingande i lugn och ro. Det är inget bråttom.

2 kommentarer:

 1. Bra tips! Vilken härlig bild på prinsessan! Mums��

  SvaraRadera
 2. Surfade runt och kom in på denna sida av en slump (letade efter swingers i Luleå.)

  Det är alltid trevligt att höra vad andra gör i sitt swingande, min fru och jag har hållit på sedan tonåren bägge två, på skilda håll eftersom vi träffades för tio år sen.
  Gränserna vi har är att ingen av oss skall var "ute och leta" efter någon, med det menar vi då hela tiden och att det är det enda vi gör, typ.
  Stående överenskommelsen är att om någon av oss får chansen så får vi ta den.
  Annonser och liknande är ok om vi är överens om det.

  I en swingersrelation är som sagt ärlighet och öppenhet a och o, min fru vet allt jag gör och jag vet allt hon gör.
  Hon brukar t o m peka ut snygga damer på stan så jag också får se ...

  I vilken relation som helst är det oerhört viktigt att inte göra något man inte vill, därför är swinging inte för alla.
  I många av paren jag träffat på så brukar det vara mannen som varit drivande, kvinnan kanske inte varit lika intresserad.
  Det är en dålig start ...

  SvaraRadera