lördag 5 juli 2014

Spela in en porrfilm


Vi är båda extremt sugna på att spela in en porrfilm för eget bruk.

En film som vi skulle kunna ta fram en tråkig höstkväll och titta på och minnas ett sjukt sexigt event tillsammans med några andra.

Kanske t.om. en återträff med alla som varit med i filmen med en premiärvisning som ett förspel till "uppföljaren".

Naturligtvis skulle jag anmäla mig direkt att regissera filmen och även klippa ihop den till ett mästerverk och jag anar att Prinsessan mer än gärna skulle vilja vara huvudrollsinnehavaren som läppjar på ett glas champagne mellan tagningarna i en svit på ett vackert gammalt anrikt hotell.

Naturligtvis tror vi att det finns tusentals par liksom vi som skulle vilja göra detta. Men det bygger på ett förtroende som är mer eller mindre 100,00000000 procentigt. Frågan är om det över huvud taget går att nå till den förtroendegraden att vi skulle våga ha oss själva på film när vi har sex?

Det enda fungerande skulle då vara om samtliga bar någon form av mask, vilket skulle ta bort lite av det sexiga, men ersätta det hela med trygghet.

Ett alternativ skulle vara att "blurra" allas ansikten, vilket skulle vara mer störande än upphetsande.

Men nu är vi inte ens där att vi vet några vi kan spela in filmen med än. Förhoppningsvis har vi snart hittat de rätta att våga pröva med.

Det är dags att skriva ett litet manus... Det finns så många platser man kan ha sex på...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar