onsdag 5 september 2012

Hur går det till på swingersklubb?Han skriver.


Ibland får vi trevliga meddelanden till vår bc-profil, där par undrar om vad som händer på en swingersklubb.

Många av dessa mejl innehåller frågor om vad som förväntas av en och vilka förpliktelser man har när man går på klubb. Så därför tänkte jag skriva lite om hur det går till på en swingersklubb.


Det som man skulle kunna sammanfatta swingandet med är att det INTE finns några förpliktelser. Det finns bara regler som är till för att skapa trygghet.

Det finns inga krav mer än att man inte beter sig illa och att man inte går in bland par som har sex med kläderna på, eller slänger sig över andra som en kamikaze-pilot.

Respekt, ödmjukhet och finkänslighet är bra ord som beskriver agerandet på klubb.

Så om ni skulle känna för att ta er till klubb, så söker ni medlemsskap i en klubb (vissa accepterar singlar, medan vissa enbart är parklubbar). Det finns några klubbar som är mer eller mindre etablerade att välja bland. De är oftast representerade på bc.

Vi gillar Club Adam o Eva bäst. Den passar oss perfekt med sin design och de som besöker klubben och de som jobbar där brukar falla oss i smaken. Deras fester är helt fantastiska, vilka vi brukar försöka åka på.

Men det finns också PIH i Stockholm, Wandas eller Amante i Göteborg, Club Eden och Paradise Swing (vilka två vi inte besökt). Sedan finns det säkert klubbar i södra Sverige som ligger lite off för vår del. Det finns också några klubbar/föreningar som inte har fasta lokaler som också är bra. Här handlar det mycket om tycke och smak över vilken klubb/förening som passar dig/er bäst.

Vi har valt att åka en bit för att komma till den klubb vi gillar och som är stor, även om det är en resa på några timmar. Det gör att vi oftast avsätter en hel helg till äventyr. Då vill vi gärna åka till en stor klubb, så att det finns lite utbud för oss som är lite kräsna med vilka vi har sex med.

Men för Stockholmare som känner sig oroliga över de vilda djuren som finns utanför tullarna, så är det i så fall Par i Hjärter (PIH) som gäller ;-).

Efter att ni sökt medlemsskap och fått detta godkänt, så får ni lite "regler" och instruktion hur man kommer till klubben. Vissa kräver föranmälning, medan vissa har "drop-in". Men om det är större fester, så är det alltid föranmälan. Se till att anmäla er i god tid då dessa fester är mycket uppskattade och oftast blir fullbokade snabbt.

Ett tips är att ni väljer "parkväll" första gången ni går på klubb. Vi gjorde misstaget att välja "mixkväll", vilket gjorde att vi hade ett koppel av singelkillar efter oss hela kvällen som hoppades på att få vara med att leka. På parkvällar är endast par välkomna (eventuellt med en gäst som skall hålla sig till "sitt" par). Så för nybörjare kan det nog kännas tryggare med bara par.

Första gången man kommer dit, så får man komma lite tidigare, så att värdparet har en möjlighet att visa runt och ge lite praktiska råd hur allt fungerar. Förmodligen kommer er nervositet att dala efter denna träff, då värdparen oftast är fantastiskt trevliga och avslappnade.

Det finns skåp att låsa in sina kläder och tillhörigheter i. Nyckeln lämnas i baren och när det är dags att gå hem så hämtar man ut nyckeln och betalar för det man druckit.

Sedan har vi detta med klädsel... Den stora frågan när man är ny eller när det är fest.

Är det en fest, så finns det alltid en klädkod. Den kan vara ett tema (som till filmen Eyes Wide Shut, som vi anmält oss till i oktober), men om det inte anges något, utan bara är en "vanlig kväll", så finns det lite olika varianter.

Vissa väljer att klä upp sig i sexig outfit. Här finns allt ifrån lack & läder, till sexiga lingerie. Mig veterligt så finns det ingen "övre gräns" på vad man får välja, vilket kan vara lite kul.

Eftersom vi inte tycker att killar gör sig i "sexiga underkläder" så har jag svarta kalsonger och ett svart linne, medan Prinsessan får ha en sexig kreation (som jag har valt till henne för kvällen).

Om man inte vill dressa upp sig, så går det ypperligt att ta och vira in sig i en handduk (finns att låna på klubben), vilket blir fler och fler allteftersom utfits plockas av under kvällen.

Naturligtvis hör det till rent hyfs att inte gå naken i mingelrummet bland andra som äter och dricker. Då är handduken perfekt.

Oftast börjar man med ett glas gott att dricka i mingelrummet. Där finns en bar som serverar vin, öl, cider eller alkoholfritt (mat på fester). Ett tips är att ta det lugnt med sprit, då det är en dålig kombination med för mycket sprit och sex. För mycket sprit och swingersklubb är nog än sämre kombination.

Vi gillar dock att kunna ta ett glas båda två på klubben. Det är ju ändå fest...

Det vi gjorde fel i början, var att vi satte oss längst in i en mingelsoffa och blev intryckta mellan par eller singlar som trodde att de "paxat oss" för kvällen.

Nu sitter vi gärna i baren och minglar lite därifrån med par, killar eller tjejer som vi är intresserade av att prata lite med. På så sätt blir vi inte "paxade" och skapar felaktiga förväntningar.

Vi brukar börja med att gå vidare från mingelrummet in till en korridor som vätter mot andra rum. Det kan vara små rum med en säng som passar perfekt för två par. Det kan vara ett spegelrum, bdsm rum med stupstock och piskor (Prinsessans favorit), ett spa med pool och bastu, porrfilmsrum med fåtöljer, oljerum, större rum för par med gloryholes, m.fl. rum.

I början brukar vi gå runt och kika lite på andra par som har sex. Det är lite spännande att se om det finns några som man blir lite sugen på att ha sex tillsammans med.

Efter en stund så hoppar vi in i ett tomt rum och njuter av varandra (alltid handduk med att lägga under sig). Vi har en stund att älska och njuta av bara varandra.

Längre än så här gick vi inte när vi var nya swingers. Vi hade inte sex med andra i början, vilket så här med backspegeln var riktigt bra.

Efter en stund så brukar vi går till Prinsessans lilla rum. Ett bdsm-rum där vi har tillgång till stupstock, kors att fästa henne och piskor att göra henne lydig. Det finns gungor att lägga upp henne på och som gör att mannen/männen inte behöver jobba så hårt :-). Nästa gång har jag lovat att placera henne i stupstocken och "låna ut" henne till någon okänd.

Ofta brukar detta rum dra lite publik när Prinsessan är i dbsm-rummet, vilket brukar få henne att njuta än mer, då hon blir galet kåt av att bli tittad på.

Efter halva kvällen så brukar vi hamna i det stora parrummet. Här får bara par vara och singlar kan stå och kika in via gloryholes (det finns också plats att stoppa in något till paren och hoppas på tur).

Naturligtvis brukar vi kika om det finns något sexigt par först, så att vi hamnar jämte par som vi tycker är sexiga. Tanken för oss är ju ändå att vi skall byta partner och ha lite tjejsex.

Nu till hur det funkar att ta kontakt:

Om ni är intresserade av det andra paret så lägger ni handen på deras arm eller ben. Inte på bröstet eller på deras kön, utan på ett "neutralt ställe".

Om de är öppna för att leka tillsammans så får handen ligga kvar, men om de inte vill så flyttar de din hand försiktigt.

Så om man är ny och inte känner sig redo att leka med andra, så är det med andra ord inte svårare än att flytta handen.

Men bara för att handen finns kvar så innebär det inte partnerbyte eller något annat. Det finns de par som "bara" vill ha/ge hjälpande händer, de som vill ha/ge oralsex, de som vill byta partner, de som gillar tjej-tjej, de som gillar kille-kille och de som gillar 2on1 (tror att jag fick med de flesta varianter).

Vad det gäller tjej-tjej eller kille-kille, så är det samma sak som gäller, d.v.s. att lägga handen på den andre. Resten kan vara läge att på ett diskret sätt kommunicera med varandra så att alla vet vad man gillar, respektive inte gillar.

Dock är det fånigt om någon blir sur för att man flyttar deras hand. Det här hänt oss några gånger, men i förhållande till hur många gånger vi varit på klubb så är det mycket ovanligt. De flesta anar att man inte passade ihop, eller att något av paren inte är "där" på sin lilla resa än.

En sak som är galet viktig är att om man vill ha sex med andra så använder man skydd. Det bara är så... Men de som är på klubb har mer som regel ett mycket ansvarsfullt agerande i sitt swingersliv.

När man känner sig nöjd och fortfarande har känslan av att ha velat pröva lite till och gå ett steg längre, så är det en bra stund att gå hem för "nybörjarswingers". Åk hem och älska på hotellrummet (det är inte alltid man kan få orgasm på klubben) och njut av det erotiska och porriga ävetyr som ni gjort tillsammans.

Ett tips är att ta små steg framåt, så att ni inte sårar er älskling på något sätt. Låt alltid din älskling känna att han/hon är nummer ett oavsett vad och att det är din älskling som äger ditt hjärta och kropp fullt ut. Då kommer ni att ha ert bärsta äventyr tillsammans med andra.

Många är rädda att träffa någon som de känner på en swingersklubb. Men tänk då att de förmodligen tycker att et är lika pinsamt som ni. De vill inte heller att det berättas om att de går på klubb. Så det är ganska riskfritt ställe att gå till vad det gäller de man råkar känna (har dock aldrig hänt oss... än).

Vi gjorde så att vi pratade mycket innan vi gick på klubb. Vi hade tydliga ramar över var gränserna gick innan varje klubbesök. Vi hade alltid snävare gränser än vad vi kanske var redo för, men det var för att vi inte skulle råka såra den andre. Våra äventyr är fantastiskt spännande, men vår kärlek är alltid viktigare än äventyren.

Ytterligare en sak som många män verkar glömma, är att de kanske har lyckats "övertala" sin kvinna att gå på klubb tillsammans (hos oss var det Prinsessan som övertalade mig). Sedan när de väl är där, så är det inte helt ovanligt att kvinnan älskar swingandet. Då är det inte helt ovanligt att det uppstår lite svartsjuka.

Kom ihåg att vara tydliga och ärliga med era ramar och kom ihåg att om ni fokuserar på att er älskling skall ha så fantastisk upplevelse som möjligt, så kommer er älskling göra detsamma till dig.

Att ta utan att ge som swingers är osmakligt.1 kommentar:

  1. Tack,fick nog svar på alla våra funderingar. Nu ska vi bara våga också ��

    SvaraRadera