tisdag 25 september 2012

Paxad

Prinsessan skriver.

Vi har skrivit om det förut. Hur vi, innan vi blev "vana" swingers ofta råkade sätta oss ner i någon soffa. När vi hamnat brevid något par blev vi nästan utan undantag "paxade". Vi har löst detta besvärliga paxande, med att inte sätta oss ner i första taget. Vi hänger i baren, minglar runt, ställer oss vid sidan av istället.

Det är lite synd kan jag tycka. För jag gillar verkligen att prata med nya männsikor. Även om jag inte har något intresse av att ha sex med dem vill jag gärna prata med dem. Dessvärre tänker inte alla som jag själv, och för att undvika missförstånd har vi nu alltså valt att hålla oss lite för oss själva istället. Det funkar bra tycker vi.

Vi gillar inte att bli paxade. Vi själva har aldrig försökt oss på att paxa någon. Det är mycket lättare att ställa en rak fråga om det finns ett ömsesidigt intresse än att bara förutsätta det, och i slutändan kanske känna sig lite dum och/eller besviken.

Det har hänt fler än en gång att ett par pressat ner sig brevid oss i en säng som egentligen redan var full för att de haft siktet inställt på oss. Det har aldrig funkat särskilt bra.

Vill ni ha sex med oss, är det bästa sättet att prata med oss. Vi gillar tydliga regler och ramar, så berätta gärna INNAN om era gränser och läggningar så slipper vi drama och tårar. Det finns inget mer osexigt ord än "NEJ", och det ordet kan sabotera stämningen alldeles i onödan.

Är det svårt att fråga? Försök då att vara extra lyhörda. Säger vi exempelvis något i stil med "vad trevligt att träffas, ha en riktigt mysig kväll, ja, då betyder det att vi inte är intresserade. Om vi lämnar sängen när någon lägger er brevid oss (innan de hunnit lägga en hand på oss) betyder det också att vi inte är intresserade. Det är ingen idé att man följer efter oss till bastun, baren eller ett annat rum. Åtminstone inte om man vill göra något annat än att prata.

Och nej, man kan inte paxa oss.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar