tisdag 25 september 2012

Vi vågar inte.


Han skriver.

Tänkte på alla dessa singelkillar som skriver till oss.

Många av dem skall ha en stor eloge för sitt trevliga sätt att skriva. De lär få ligga en hel del kan jag tänka. De skriver på ett ödmjukt sätt och kan säkert vara av intresse för oss någon gång.

Sedan har vi de där som skriver meddelanden som gör att man rycker till. Antingen är det ett meddelande som kräver att "HON SKALL HÖRA AV SIG TILL MIG!!!" i versaler och massor av utropstecken för att verkligen ge tyngd till sin order.

Eller så är det meddelanden som "Mmmmmmmmmmmm" och inget mer. Antingen är det ett efterapande av ett vällustljud, eller så är det smygreklam för Marabou mjölkchoklad. Jag vet inte, men jag blir mer sugen på choklad än kåt kan jag nog lova.

Sedan har vi den gruppen som rubriken skvallrar om. De som vi faktiskt inte VÅGAR träffa.

1. De killar som använder ett nic som skvallrar om att man inte bör träffa dem.

Dessa killar (alltid män) har namn som (jag har valt liknande exempel för att inte hänga ut någon) demon, whipman, dragonkiller, masterofdestruction, psycho, destroyer, m.m.
Vem i herrans namn vill träffa någon som tycker att det är passande att ha ett nic som betyder ond bråd död, eller som skvallrar om att detta möte kommer att sluta i katastrof. Eller att personen faktiskt är  mentalt sjuk?

2. De som inte har bild i sin profil.

Om det finns någon som är så rädd att de skall bli igenkända på en bild av deras kroppar så vågar vi inte träffa dem. Uppenbart måste de har extremt säregna kroppar som gör att man känner igen personen direkt utan att ens se ansiktet.
Att de är kändisar, idrottsstjärnor och börsdirektörer gör inte att vi känner oss tryggare med att träffa "bildlösa" profiler.

3. De som visar sina ansikten.

Nu kan vi kanske verka lite motsägelsefulla när vi klagar på de som visar ALLT. Men någonstans ringer det en varningsklocka när en ung söt tjej på 20-25 år visar sig på en sexsida med bara ansiktsbilder och söker kåta äldre män.
Det blir heller inte så mycket bättre när man visar upp sig som par med ansiktsbild och allt, öppet på den sida som med stor sannolikhet deras barn och deras klasskamrater kika på i smyg.
Vi gillar nog att man har någon känsla för diskretion vad det gäller sitt (eller andras) ansikten.

4. De som söker som singelkille men visar en kvinna.

Dessa killar som söker en tjej eller ett par på sin singelprofil, men visar upp en bild av en kvinna som har "hans" kuk i sin mun, tycker jag är för jävligt. Att inte våga visa mer än en centimeter av sin lilla guldfisk, men tycka att det är okej att lägga ut ansiktsbild på ett ex eller ett kk, skvallrar om denna persons moral.

5. De som är gifta eller sambo och vill ses "mitt på dagen".

Jo, visst är det väl så att dessa människor är "semi-ärliga" som berättar att de är sambo eller gifta. Dock är det så att om man kan vara så hänsynslös och respektfull mot en människa som man väljer att leva vidare med, så kan vi inte räkna med att bli behandlade respektfullt och hänsynsfullt av densamme.

6. De som inte är skrivkunniga.

Jo, det kanske är lite petigt av oss, men vi vågar inte träffa de som inte kan skriva, stava eller placera en punkt på någorlunda rätt ställe i en text.
Vi är av tron att människor som kan uttrycka sig också är socialt kompetenta och har kunskap om de skrivna regler som finns i ett samhälle. Kanske är vi orättvisa mot dyslektiker, vilket får ses som undantaget som bekräftar regeln.


Finns det då några kvar som vi vågar träffa?

Jo, det finns så många spännande och sexiga människor som vi gärna träffar. Det står lite av varje på vår lilla önskelista över vad vi vill hitta... Kanske hittar vi det på bc eller så hittar vi det på klubb.

1 kommentar:

  1. håller med helt och hållet i ovanstående.. //rockbitch

    SvaraRadera