onsdag 31 oktober 2012

Blocka eller blockas

Han skriver.

Fick ett ganska underligt meddelande på BC igår. Det var från en man som tyckte att vi skulle passa honom perfekt (tack för ödmjukheten).
Han beskrev i ett långt mejl hur hans frisyr såg ut och hade en lång utveckling om hans begynnande tunnhårighet. Hans bilder innehöll massor av bilder på en annan kvinna som hade sex med en man. Vem denna kvinna var förtäljer dock inte historien.

Avslutningsvis berättar han att han hade för vana att blocka alla som inte gav ett positivt svar. Han förklarade detta med att han glömde så lätt och att han då ville förhindra att höra av sig igen. Ignorering var uppenbart ingen funktion han skulle kunna tänka sig.

Han fick ett kort svar, samt hjälp med blockeringen.

Vi gillar inte att bli blockerade av profiler som vi inte har något otalt med. Det är oförskämt att blocka andras profiler bara för att de tackat nej till andras förslag om sex.

Vi (och säkert många andra med oss) tycker att det ser konstigt ut när profiler har flera hundra blockeringar. Därför är det orättvist att blocka profiler bara på grund av ett "tack, men nej tack".

Så om det finns "blockare" som läser detta, så snälla sluta hör av er till oss med "hot" att om vi inte svarar positivt till inviten så blir vi blockade. Ett jävla otyg om ni frågar mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar