torsdag 11 oktober 2012

Ramar, ramar, ramar

Prinsessan skriver.

Jag och Älsklingen har diskuterat en massa angående vårt swingande, de gränser vi har och som ständigt tycks vara i rörelse, förhoppningar, besvikelser och de små misstag vi (naturligtvis) råkat göra under denna resas gång.

När vi började gå på swingersklubb för att ha sex i samma rum hade vi ytterst snäva ramar och många regler som en trygg ram inom vilken vi utforskade vår sexualitet. Då vi hade dessa snäva ramar och låga toleranströsklar var vi mycket mer petiga med att "se till att" reglerna hölls.

Idag då trösklarna är höga, reglerna färre och ramarna mycket vidare anser vi att vi "fått lov" att också höja acceptansen för varandras feltolkningar och misstag. För det sker misstag ibland. Det sker aldrig misstag för att någon av oss struntar i vad den andre säger, men då vi misstolkat eller inte förstått helt och hållet hur ett speciellt agerande får den andre att känna sig.

Om någon okänd man skulle tagit ett fast tag om min nacke första gången vi var på klubb hade nog både jag och Älsklingen reagerat kraftfullt. Då detta hände på A&E var vi relativt vana klubbesökare och kände oss trygga i hur vi skulle agera och få bort mannens hand utan att göra en scen.

En hand på en arm kunde vara skrämmande då vi började vår resa, idag ska det till ganska mycket för att skrämma oss.

Vad vi tycker är otäckt är de människor som inte agerar efter gängse koder och "normalt" beteende. De som talar om vikten av att vara lyhörda i mingeldelen men som sedan "tar rygg" på oss i de sk lekrummen är lite udda.

Men idag skrämmer inga händer, k*kar eller guppande bröst oss. Idag räcker det inte med att missa detaljer för att röra upp känslor. Jäklar vad bra vi har det jag och Älsklingen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar