lördag 6 juli 2013

Vill veta och förstå...

Han skriver:

Jag läste expressen igår om hur swingers mer eller mindre invaderar Svenska badstränder med upptåg.

En s.k. "expert" berättade att swingerssajter svämmas över under sommaren och att swingersklubbarna har fullt upp att knulla i det fria.

Expressen gjorde också ett försök att förklara vad det röda bandet står för som vissa swingers knyter nå sin solstol eller strandväska.

Expressen radade upp vad det skulle kunna betyda, vilket till slut innebar att det kan betyda precis vad som helst.

I vår värld invaderas inte badstränderna med swingers. Riktiga swingers är extremt noga med att inte tvinga på barnfamiljer deras sexliv. De håller sig med andra ord till ytterst diskreta ställen.

Vad det gäller swingerssajterna, så är vi övertygade om att det är färre aktiva profiler på exempelvis bc under semestern än det är under en vanlig höstdag.

De hade också gjort en intervju med en man som var otrogen sin fru genom att söka sig till nakenbad där han hade sex med andra.

I vårt sätt att se det, så är detta inte en målande bild över vad swingers står för. Men det kanske är expressens sätt att vilja skapa en spännande bild över något som andra skall kunna fördöma... Fånigt och tråkigt att swingers skall behöva kopplas ihop med otrohet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar