tisdag 16 juli 2013

Vad skall vi hitta på nu?

Han skriver:

Vår sexuella resa har pågått några år nu. Vi är inte längre de nybörjare vi var för tre-fyra år sedan när vi började så smått med att gå på swingersklubbar, köpa hem en liten fånig piska/vippa och trevande pröva lite sexleksaker.

Idag har vi varit två, tre, fyra, fem och fler i sängen. Vi har utvecklat vår DS-relation och det finns få sexleksaker som är oss okända... Men det blir inte mindre sexigt för det.

Just nu har Prinsessan den period som gör att sex inte känns intressant för någon av oss, så den nästa stund som vi skall planera något som inkluderar flera är vecka 31. Dit är det närmare bestämt två veckor... Vi har med andra ord två veckor på oss att hitta på sjukt spännande äventyr på flera...

Sedan skall vi testa den där glas-dildon som vi fått skickat till oss från www.oliverocheva.se . Vi har aldrig testat en glasdildo och har lite förutfattade meningar om att den kanske måste kompletteras med en tunga eller vibrator. Men det skall bli sjukt sexigt att ta lite bilder och klipp på Prinsessan och hennes nya stav.

Vi skall naturligtvis också hinna med att ha sex via cam på www.sdc.com också. Prinsessan njuter ju som bekant av att andra tittar på när vi har sex. Att då koppla upp oss på cam och visa upp henne bli tagen, under tiden som människor från alla världens hörn tittar på, är naturligtvis extremt upphetsande för Prinsessan.

Vad Prinsessan inte vet är att jag inhandlat lite sexiga underkläder till henne. Dessa skall hon naturligtvis få pröva när hon är redo. Jag anar att ni som kikar på vår blogg ibland kommer att bli mer än nöjda över bilderna. Här pratar vi riktigt sexiga outfits. Inte rosa och prickigt ;-).. Mer svart, ögonbindel och lite catsuits...

Sedan har vi det där som jag vet att Prinsessan saknar. Hon har bett mig vid flertalet tillfällen att "piska upp henne rejält". Ja, det är ingen tvekan om att hon fullständigt älskar bdsm. Så snäll som jag är, så skall vi även försöka hinna med ett "rejält kok stryk" (som hon också uttrycker det).

Rep och kedjor finns, ridpiskan ligger i skåpet och den "niosvansade katten" ligger i byrån. Ögonbindel är beställd och sexleksaker finns... Nu behöver bara Prinsessan bli redo att bli hårdhänt behandlad.

Det var länge sedan vi njöt av att kika på porr tillsammans. Detta är något jag tycker är galet sexigt. Så kanske behöver vi hitta en "del 2" av Prinsessans italienska favoritfilm...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar