fredag 19 juli 2013

Att leta extrakillar

Prinsessan skriver.

Älsklingen satte ut en femtioelfte annons på BC för någon dag sedan. En annons i vilken han sökte efter ännu en extrakille. Vi har lärt oss att det är dumt att "bara" ha en extrakille åt gången. För när de försvinner så har man en lång process framför sig att hitta en ny som kan passa.

För oss är urvalsprocessen ingen sak vi tar lätt på. Vi vill inte råka bjuda in någon till vår gemensamma säng som vi inte är övertygade om har insikt i det känsliga i situationen. Förvånansvärt många män och killar verkar inte ha funderat närmre på vad det egentligen innebär att vara gäst i ett pars säng och saknar därmed förstånd att anpassa sig efter situationen.

De män som faller in i denna grupp skriver ofta till oss. Inte så sällan är deras meddelanden extremt korta och de har aldrig någonsin ställt frågan till oss om vad vi värderar högt eller önskar uppleva. Det handlar uteslutande om vad de vill.

Jag vill knulla henne!
Träffa mig nu!
Jag!
Jag passar perfekt!
Jag är allt ni söker!

Jag, jag, jag...

Om det handlade om EN persons behållning, önskemål, preferenser, intressen, värderingar, turn-ons och så vidare antar jag att man kan resonera med utgångsläget "jag vill", "jag är perfekt" och liknande. Men då tanken är att samtliga inblandade ska få en underbart sexig och skön upplevelse måste alla oundvikligen också vara lyhörda inför de andras tankar och förhoppningar.

Är utgångsläget hos en sexpartner "jag, jag, jag" kan nog sexet aldrig bli bra? En bra sexpartner är som de flesta säkert håller med mig om en som är lyhörd, intresserad, omtänksam, engagerad och nyfiken. Alla har väl haft sex med en egoist vid något tillfälle och vet hur osexigt det blir?

Om man har sorterat bort de som inte har något intresse av att uppfylla något annat än sina egna behov så kommer en stor mängd män och killar ändå vara fel - även om de besitter den ödmjukhet och personlighet vi eftersöker.

Det handlar exempelvis om vad vi tänder på. -Yta. Det handlar om längd, vikt, stil, etnicitet. På samma vis som någon tänder på stora kvinnor, små bröst, blondiner, gigantiska muskler eller något annat, så föredrar jag vita män. Trevliga, sociala, lättpratade vita män inom ett visst åldersspann och som har varit med par tidigare.

Just erfarenheten har visat sig vara en detalj som är oerhört viktig. De som varit med par eller gått på swingersklubbar tidigare har man nog ofta en något bättre insikt i just det här med vilken känslig situation det ändå är att dela säng med ett par. Det är i alla fall vår erfarenhet. Det kan tyckas lätt att bara "hoppa in" och "ta för sig". Det kanske verkar logiskt att "ta det som det kommer"? Med "kvinnan i centrum" kan inget gå fel?

Jo, tyvärr blir det fel ibland. Det händer att killar ljuger om sina erfarenheter och kommer i kondomen innan de kommit in i mig. Det händer att killar plötsligt struntar i tidigare överenskomna regler. Det händer att den "följsamme" mannen plötsligt beter sig dominant. Sådant händer, och det är alltid lika tråkigt. Därför chansar vi inte. Vi kan aldrig gardera oss helt och hållet, men vi försöker.

Därför får det ta den stund det tar att välja ut den extrakille vi tror ska passa oss och vise versa. Detta är anledningen till att vi vill hitta en extrakille som vill träffa oss flera gånger - så vi slipper testa en ny förmåga snart igen. Därför att det är viktigt att allt stämmer.

För det funkar inte för oss att träffa män som "tar för sig", "hoppar in" eller "improviserar". Inte för oss i alla fall.

Så med det sagt så tror jag nog att Älsklingen har vaskat fram ytterligare en extrakille som passar oss och förstår sin roll fullständigt. En kille som inte krånglar eller förhandlar. En kille för oss? Det visar sig. Om några veckor ska vi ses. Jag hoppas det funkar och att vi därmed har fler än en extrakille att träffa när lusten för porrigt sex blir stor.

2 kommentarer:

 1. Hej på er

  En otroligt intressant och väl skriven blogg,rent ut sagt så är den utbildande och man får en massa aha upplevelser.Vi som tycker detta är ett par som också söker en extra kille som hållit på i flera år men det känns fruktansvärt hopplöst i bland på BC.Så vi fick den geniala iden att skriva till lite par som har annonserat om just detta.I kategorin yngre kille vi frågade först om dom hade hittat någon extra kille fick vi svaret ja så frågade vi artigt om dom ville dela med sig av hans referenser och profil på BC utan att avslöja några personliga fakta om personen.Vi skickade 32 mess med denna fråga fick noll svar.Kanske detta var dumt gjort men värt ett försök.Vi har nu ändrat lite på våra förväntningar och gått en annan väg när det gäller sexuell läggning så vi tror att vi har fått napp ända.Vi tackar er för en jätte fin blogg och hoppas ni får ett fortsatt underbart sexliv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack för de fina orden om vår blogg! Vi/ni är inte ensamma om problemet med oseriösa profiler på BC. Vi har räknat lite löst på antal inbokade träffar och jämfört med hur många som dykt upp IRL och resultatet är nedslående. Lycka till i ert sökande! /Prinsessan

   Radera