onsdag 3 juli 2013

Kyssar

Prinsessan skriver.

Jag och Älsklingen är lite fyrkantiga ibland. Det står vi för. Vi har regler. Men. Jag vill gärna påstå att vi har förståelse och respekterar de regler andra har. För de flesta har åtminstone någon regel. Kondomregeln till exempel. De allra flesta har den - fullt logiskt om ni frågar oss.

Ibland kommer vi i kontakt med par som inte är intresserade av den sorts sex vi gillar. De är till exempel ofta där vi började för några år sedan och uppskattar "sex i samma rum" och "hjälpande händer". Dessa par kan vi ha utbyte av att skriva till ibland. Vi ses över en drink i baren på en klubb när våra vägar korsas, och det är trevligt. Men det är inga vi stämmer träff med. Våra önskemål är allt för olika - för att alla skulle bli nöjda. Alla förstår detta och ingen blir kränkt.

Somliga är lite annorlunda i sitt resonemang.

Ett par som vi stämt träff med och som allt kändes bra med hade sina regler som de förväntade sig gehör och ödmjukhet inför. En regel de hade var "inget analt". Vi gillar analt, men har inget behov av att ha det med folk vi träffar så denna regel var inget problem för oss att acceptera. Ingen annan av deras regler heller. Så långt är ingenting konstigt.

När Älsklingen efter att vi fått deras regler svarade med ett accept samt med att ge dem våra tog det dock tvärstopp. Den ödmjukhet och respekt och förståelse de förväntade sig för egen del hade de inga intentioner om att visa oss. Det handlade om kyssar. (!) Eftersom jag bara kysser andra kvinnor och Älsklingen bara kysser mig meddelade vi dem detta. Det tog ungefär en halvtimme för dem att svara att kyssarna var något som de inte kunde tänka sig att vara utan och därför ville de inte träffa oss. Sex utan kyssar blev för "opersonligt" och "kallt". Träffen avblåstes abrupt.

Snopet tyckte vi. Jag förstår logiken att regler exkluderar olika sorters sex. Alla gillar inte samma saker och det ska respekteras. Inget sex mellan männen. Inget analt. Inget sex utan kondom. Inga dominanslekar. Men att kräva något?

Krav är lite udda. Krav är inte speciellt ödmjukt. "Vi kräver kyssar." Konstigt...

Men det var väl bra att kravet kom fram till sist? Att ställa krav i sängen är sällan en bra början på skönt sex. Vi har nog roligare då vi träffar mer respektfulla och ödmjuka par.

Jag och Älsklingen har noterat att vi sällan ser swingers kyssa varandra på klubbar samt att vår kyssregel delas av många andra. Inte för att det spelar någon roll. Alla får ha vilka regler de vill. Det är kraven som är konstiga.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar