lördag 20 juli 2013

Kanske startar vi en egen swingersgrupp...

Han skriver:

Vi pratade i bilen idag till jobbet om nackdelen av att gå på klubb. Vi kan ibland ha spenderat massor av pengar, tid och energi på att ta oss till en klubb och har just den kvällen oturen av att åldersnivån är en bit över pensionsålder eller att deltagarna går i super-BMI.

Det har hänt fler gånger än vi kan räkna att vi lämnat en klubb efter bara några minuter. Besvikelsen är total. Det har naturligtvis också hänt vid fler tillfällen än vi kan räkna att vi haft upplevelser som vi älskat.

Men det är ändå någon form av lotteri att gå till klubb. Frågan är alltid om det finns några par/tjejer/killar som vi vill ha sex med och finns det några par/tjejer/killar som vill ha sex med oss.

Kanske är det då bättre att vi startar en egen grupp istället för att vi sitter och beklagar oss över misslyckade besök.

En grupp som består av människor som gillar att träffas runt 8 -10 personer på olika ställen med de gemensamma nämnarna:

Vuxna i själen.
Diskreta.
Stilfulla.
Trygga och harmoniska.
Gillar att lyxa till det.
Ungefär på samma nivå som swingers.

Ett exempel skulle kunna vara att man träffas uppklädda i baren till ett exklusivt hotell och minglar. För de som känner för att gå vidare, serveras champagne i sviten och vad som händer efter detta stannar i sviten... En erotisk, lyxig och totalt diskret afton...

Kanske något att förverkliga...

1 kommentar:

  1. Ja, nog låter det som ett trevligare och skönare upplägg.

    SvaraRadera