tisdag 2 juli 2013

Erfarenhet

Han skriver:

Det finns de människor som ogillar att deras respektive har haft sexuella äventyr innan de träffades. Det finns till och med de kvinnor som opererar sig för att deras män skall tro att de är oskulder när de gift sig... Detta är så tragiskt och sorgligt.

Det finns de som menar på att det är förnedrande för kvinnorna. Men i min värld är det mest förnedrande för dessa män, som uppenbart talar om att de är så sjukt dåliga i sängen att de är livrädda att kvinnan har något att jämföra med... Stackare...

Men i vårt fall så ställer vi någon form av prestationskrav på de killar vi träffar.

Vi vill absolut att de antingen har varit med par tidigare, på en swingersklubb/-fest, eller har någon annan erfarenhet av att ha sex på detta sätt.

För jag kan lova att det inte är så lätt som man tror när man sitter och runkar i sin ensamhet framför ett porrklipp på xvideos.

Vad många killar glömmer är att de som är med i porrfilmer oftast är galet rutinerade som porrskådisar. De tar en spruta rakt i sin kuk för att behålla ståndet under inspelningen (här pratar vi avancerad Viagra). Det vore helt befängt att tro att det är samma sak i verkligheten som på film.

Det har hänt att jag inte fått stånd själv på fester, träffar eller klubbar. Inte så vanligt som tur är, men alla killar vet att det bara behövs en liten irriterande situation för att vi män skall tappa ståndet.

Vid ett tillfälle hade jag sex med Prinsessan i ett rum på en klubb när en äldre man satte sig på mina fötter med sin beniga rumpa. Naturligtvis sa jag till honom att kliva av och det var uppenbart att han satt sig fel, men mitt stånd var som bortblåst.

Vid ett annat tillfälle var vi på klubb och hade sex i ett rum, när två sjukt fula människor ställde sig vid vår fotända, böjde sig ner och stirrade rakt in mellan benen på oss med blickar som nästa brände på pungen. Kvar fanns en traumatisk impotens som varade i en timma ;-).

Senaste gången så drabbades jag av detta en kortare stund på 1700-tals festen. Jag försökte mig på att ha sex med Prinsessan iklädd en hel jävla 1700-tals uniform, skjorta, väst, scarf, peruk, hatt, kalsonger, kortbyxor, knästrumpor, skor, m.m. Jag försökte få fram min kuk och fumlade frenetiskt med detta under tiden som svettpärlorna samlades på min panna.

När jag väl fått ner mina byxor till knäna och kände mig som om jag satt fast i en tvångströja så började kampen med Prinsessans kjolar, underkjolar, m.m. Ni kan inte ana hur mycket tyd det finns i en 1700-tals klänning.

När allt var klart och Prinsessan stod förväntansfullt på knä i en rokokostol, så hade min väpnare gett upp...

Som tur är så är vi båda tillräckligt erfarna för att skratta åt det och ge det en liten stund. Sedan var min väpnare åter redo för stordåd... (Gud vilken barnsligt manlig liknelse :-)).

Det är med andra ord inte så lätt att få stånd i udda situationer som många killar verka tro när de drömmer om sex på flera framför datorn...

Ett ypperligt exempel är den extrakille som bedyrat att han träffat par tidigare (han ljög tyvärr).

Men det visade sig snabbt att det blev lite för mycket för honom. För när Prinsessan ställde sig på alla fyra framför honom och vickade lite sexigt på sin rumpa mot honom så kom han i kondomen innan han ens fått in den... Ett sexuellt äventyr på tre-fyra minuter slutade med att han förmodligen fått en traumatisk upplevelse som fortfarande förföljer honom. Han skrev senare ett meddelande och berättade sanningen och bad om "en ny chans", vilket han naturligtvis inte fick. Det är omöjligt att få bort bilden av hans min när han tittade upp och såg ut som en liten pojke som kissat på sig...

Vi vill med andra ord träffa killar som har träffat andra par tidigare och som både förstår sin roll och förstår att det inte är så jäkla enkelt att vara extrakille...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar