onsdag 31 juli 2013

Hokus Pokus

Prinsessan skriver.

Ibland händer det att profiler försvinner från BC. I 99,99% av fallen märker vi det givetvis inte, men då och då blir vi lite förvånade när kontakter bara försvinner. Poff. Borta.

Vi blir lite oroliga och undrar om något hänt? I de fall någon försvunnit som vi träffat IRL har vi oftast andra kontaktnät än bara BC och då har det varit lätt att få veta varför kontot avslutats.

Det kan handla om att en relation tagit slut, eller rent av att singellivet tagit slut och friheten att söka äventyr på BC därmed upphört. Ibland finns inget sekundärt kontaktnät, och då får vi aldrig veta vad som hände. Blev hon sjuk? Var han inte singel och blev påkommen av sin sambo/fru/flickvän? Tröttnade de på att swinga? Har det hänt något allvarligt?

Det skulle kännas bra om de skrivit och sagt något i den här stilen:

"Hej, nu avslutar vi/jag vårt konto på BC. Hoppas ni får fortsatt roligt på denna sida."

Inte för att man måste, helt enkelt bara för att det vore trevligt. Det känns lite som om någon lämnar festen utan att säga "hejdå". Den dag vi är mätta på BC tror jag de vi har i vår adressbok kommer få ett snarlikt meddelande.

Hursom. Hoppas inte avhoppet beror på något allvarligt. Hoppas han, hon och de mår bra. Ensamma eller med någon annan.

Förmodligen är det en skröna. Men denna dialog/raggning är åtminstone en kul historia - om den nu inte är sann.

En kvinna går fram till en man vid en bar och frågar honom om han vill följa med henne hem och "trolla". Mannen tittar undrande på henne och frågar "vaddå trolla?".
"Jo, vi går hem till mig och har sjukt skönt sex, sedan imorgon bitti när jag vaknar - hokus pokus så är du  borta."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar