tisdag 2 juli 2013

De som aldrig kan.

Prinsessan skriver.

Den tredje grupp vi anser tillhör den skara oseriösa profiler på BC är de som aldrig någonsin kommer med alternativa eller konkreta förslag till träffar.

Dessa skriver långa och trevliga meddelanden till oss under en lång tid och talar ofta om hur gärna de vill träffas, men aldrig föreslår ett konkret datum. När vi hittat ett tillfälle att ses och kommer med förslag på ett datum så låter det utan undantag på detta vis.

"Det hade varit jättetrevligt men..."

 • "Just den helgen ska vi hjälpa vår dotter flytta hemifrån..."
 • "Den helgen jobbar x"
 • "Då är vi dessvärre bortresta."
 • "Den helgen installerar vi fjärrvärme."
 • "Vi håller på att sälja huset och har mycket just nu med det"
 • "Vi är gravida och kan ses om något år"
Det är helt normalt att ett datum inte passar! Men det vore rimligt att om exempelvis ett par vill träffas på riktigt (och inte bara maila i all oändlighet) så skulle vederbörande komma med ett förlag på datum då de faktiskt KAN träffas?

"Just den helgen ska vi hjälpa vår dotter flytta hemifrån, men vecka 33, 36 och 42 har vi inget inbokat på helgen, hur ser det ut för er då?"

Det hade varit logiskt enligt vårt sätt att se på det. För OM någon/några vill träffas så har de ett eget intresse att hitta en lucka för ett möte. Vill man bara maila fram och tillbaka samt fantisera om ett spännande sexliv så är det logiskt att alltid tacka nej och aldrig någonsin komma med egna förslag.

Och helt ärligt, vem säljer sin villa mellan klockan 20 och 00 en lördagkväll?

2 kommentarer:

 1. men så håller folk på även när det inte gäller sex oxå, mental oförmåga för att vara påhittig och köra lite carpe diem,,,,mr_cfo at hotmiail.com.
  bra att du bloggar om det så folk fattar ngn gång

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Att fråga en kompis om han/hon vill gå på bio och alltid få ett "Nej, då kan jag inte" men aldrig någonsin ett förslag på en dag som passar istället är samma trista beteende.

   Vad kul att du läser bloggen! :-)

   Radera