tisdag 2 juli 2013

De lata

Prinsessan skriver.

Älsklingen har påbörjat en högst ovetenskaplig lista över tecken på att profiler på BC är oseriösa. Han har tagit upp den grupp män, kvinnor och par som krånglar och/eller har invändningar om exempelvis våra regler. Vill ni träffa seriösa profiler ska ni hålla er ifrån dessa.

En annan stor grupp användare man kan ignorera är dem som inte O R K A R.

  1. De orkar inte läsa vår profil - än mindre vår dagbok
  2. De orkar inte fylla i sin egen profil
  3. De orkar inte skriva meddelanden som består av flera meningar i följd

För det är egentligen ganska enkelt. (Jag höll på att skriva "solklart".)

OM man inte orkar berätta om sin längd, vikt, kroppstyp utan bara fyller i minsta möjliga så är man inte seriös i sitt letande.

OM man är inte ORKAR plita ner mer än "skriver mer här sen", "jsdkfjpadihgnvjfdji" eller "det är bara att fråga!" i fältet om vem man är så kommer man aldrig ORKA träffa någon IRL.

OM man inte ORKAR fundera ut och skriva ner vad man söker utan i fältet avsett för just detta skriver "kom med förslag" eller "jrgjdöfjdn cjeoffjdjkfeö" så bryr man sig inte om vilka man lockar - och då har man heller inte tänkt träffa vederbörande.

OM man inte ORKAR lägga ner ens 5 minuter på att läsa vår profil för att veta vilka vi är och vad vi söker - så är man minst sagt måttligt intresserad av att ses IRL. Skulle man mot förmodan har intresse av att ses så är man obefintligt intresserad av vad vi söker - och är därmed en egoist som bara är intresserade av att få sitt eget behov tillfredsställt. (Sådana ska man inte heller träffa.)

OM man inte ORKAR berätta om vad man söker, om sina erfarenheter, vad man tänder på och vem man är så kommer man aldrig någonsin orka sätta sig i bilen och åka x antal mil till oss. OM man inte är tillräckligt intresserad av att svara på de frågor vi ställer - så är man inte intresserad av träffar IRL.

Kontenta: Om man inte ORKAR så bryr man sig faktiskt inte. Bryr man sig inte så är man inte seriös. Då räcker det förmodligen till att mer eller mindre planlöst surfa runt bland profiler och fantisera om allt det man aldrig kommer våga göra IRL.

Det har man förvisso all rätt i världen att roa sig med, men det är trist då vi bokat in träffar, fixat barnvakt och sagt nej till andra - helt i onödan, då de vi räknat med att träffa aldrig hade för avsikt att dyka upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar