måndag 8 juli 2013

Erotiska sinnen

Han skriver:

Många människor glömmer att vi har så många sinnen att använda när vi njuter av erotik.

En sång kan göra att vårt hjärta slår hårdare i bröstet. En blick kan säga mer än tusen ord och doften av en kvinna är en doft som ingen parfym lyckats efterlikna (t.om. skrivits en fantastisk bok om detta).

Att höra en kvinna andas djupt i ditt öra är något som är det mest sensuella som finns. Det där nästintill ohörbara stönandet när handen nuddar insidan av hennes lår är ett ljud som skapar en känsla som inte ens de mest fantastiska kompositörer lyckats skapa.

Doften av en kvinnas varma mage är en doft som ett parfymeri skulle dö för. Känslan av att föra handen över en kvinnas lena bröst och känna hur hennes bröstvårtor styvnar under din hand är en känsla som inte det bästa sidenvävare kan efterlikna.

Smaken av att kyssa sin kvinna är en smak som får alla andra smaker att bli innehållslösa. Man andas in en svag doft av parfym. Denna doft blandas med den säregna smaken av ett exklusivt läppstift. Hennes tunga rör försiktigt mot din och du känner för första gången smaken av denna kvinnas kropp... Underbart.

Lägg därtill hur hon stönar till när hon omedvetet trycker sitt underliv mot dig och hur hennes skönhet nästintill gör henne till en Gudinna.

Det är så det känns att njuta av sin kvinna...

Ni kvinnor är helt underbara!!!

1 kommentar:

  1. Hej!

    Vi är på jakt efter bloggare som vill recensera sexleksaker från oss. Vi gillar er blogg och undrar därför om ni skulle vara intresserade av detta. Kontakta oss på info@oliverocheva.se i så fall så berättar vi mer. :-)

    Hoppas ni får en bra dag!
    /Oliver & Eva-teamet

    SvaraRadera