lördag 13 juli 2013

Planerade äventyr

Vårt sexliv är lite som en segelbåt på stilla vatten just nu. Kanske beror det på oss. Kanske beror det på att vi faktiskt inte har en enda liten spännande sak inplanerat.

Jag tror att det just är det som är nyckeln till ett spännande sexliv; att man har något spännande och sexigt äventyr planerat. Det behöver inte vara något stort. Det räcker med att vänta på en sexig leksak som snart kommer med posten, eller en romantisk afton utan barn.

Men att sakna dessa romantiska/erotiska/sensuella/porriga äventyr är som att leva sitt liv utan en enda spännande händelse som väntar. Det blir liksom inte så spännande med framtiden.

Vi har hittat en massa saker som vi gillar. Vi gillar att vara flera. Det kan vara en sexig kvinna som tog Prinsessan med en strap, eller en singelkille som får instruktioner av mig vad han skall göra. Det kan också vara ett sexigt par som förstår vad det betyder att vara bra i sängen. Vi gillar med andra ord det mesta i swingersväg, bortsett från ormgropar där vi inte vet vilka som ingår.

Vi gillar också bdsm... Att binda och piska upp Prinsessan är något som vi båda uppskattar. Kanske är det så att Prinsessan är den som driver detta framåt. Då det är hon som blir sjukt kåt av att få "lite stryk" (som hon brukar uttrycka det).

Utöver detta så gillar vi båda att köpa sexprylar och sexiga kläder till Prinsessan. Det är något helt galet sexigt att dressa upp Prinsessan och ge henne ett gäng leksaker att ha sönder :-).

Jag vet inte vem av oss som gillar det mest. Jag eller Prinsessan. Men det spelar ingen roll, det viktigaste är att vi njuter tillsammans av detta.

Kanske är det ändå dags att försöka planera in något sexigt äventyr på flera... Kanske skall vi kika på datum ikväll och sedan kontakta några sexiga par... Spännande...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar