fredag 5 juli 2013

Det var riktigt skönt igår

Prinsessan skriver.

Som ni vet fick vi besök igår. Ni vet också att jag var lite nervös och pirrig. Killen som kom var nämligen en oprövad förmåga för oss och varken jag eller Älsklingen kunde givetvis ha någon som helst aning om hur det skulle gå innan.

Pirrig och kåt. Det sammanfattar nog mina känslor igår kväll. Lika delar. :-)

Klockan tickade och så småningom hade vi vår gäst i hemmet. En ung man som såg bra ut och som det var lättpratat med. Det kändes avslappnat och bra. Och spännande.

Efter någon timmes prat så låg jag åter bakåtlutad i Älsklingens famn och kysste min underbare make samtidigt som en annan man sakta lät sin hand leta sig in mellan mina lår.

Att bli smekt och slickad av en man medans jag kysser min Älskling är sjukt sexigt och något som jag inbillar att många kvinnor skulle kunna njuta av.

Efter en stund stod jag på huk framför två hårda män och sög/runkade dem om vart annat. Jätte sexigt och skönt för oss alla kan jag garantera. När de var nöjda så befann jag mig åter i den där underbart porriga situationen som jag älskar - med en man framför och en man bakom mig. Att stötas fram och tillbaks på det viset är galet skönt!

Jag njuter av dessa MMF trekanter, och Älsklingen älskar att se mig njuta. Vår gäst funkade alldeles förträffligt väl med oss. Vi kände oss båda trygga med honom. Han var lyhörd, ödmjuk och erfaren sedan tidigare. Just erfarenheten är förmodligen en enormt viktig egenskap hos en extrakille? Han hade varit med förr och hade därmed koll på sin roll i ett pars säng och visste vad som gällde.

Jag kom i mål. Jag höll på att skriva "skrikandes" men det hade nog varit en lögn? OM jag inte haft gästens kuk i munnen hade nog grannarna ringt efter polis? Seriöst. Jag fick en sjuhelsickes resa igår!

Om jag får gissa, skulle jag bli förvånad om vi inte träffar denna extrakille igen. Bra extrakillar är inte lätta att finna - och när man hittar dem så bör man nog behålla dem?

Tack Älsklingen! Du är världens finaste, bästa och mest generöse man! Jag älskar dig!

2 kommentarer:

  1. Åh, det lät verkligen härligt! Kul att det funkade.

    //Johan

    SvaraRadera