tisdag 25 juni 2013

Var ärlig och säg vad du vill.


Han skriver:

Idag fick vi ett meddelande till vår bc profil från en singelkille som skrev ett mycket artigt meddelande. Dessvärre var han både för ung och bodde på tok för nära för att vi skulle känna oss trygga med att träffa honom.

Det som slog mig dock var att han berättade öppenhjärtligt om hur han sökte en ”äldre kvinna” på bc och att han gärna skulle vilja träffa en kvinna som kk. Det var anledningen till att han letat sig till bc.

Han berättade också ingående att han var hetro och inte speciellt intresserad av att ha en trekant med en extra kille. Han var mer intresserad av att träffa en kvinna själv. Eventuellt skulle han kunna tänka sig att träffa två kvinnor själv.

Han berättade avslutningsvis om sina matvanor, träningsvanor och att vi hade sexiga bilder i vår profil och så hoppades han på ett svar från oss.

Vad har denna unga man sagt till mig?

Jo, vad han kanske inte vet är att han har sagt till mig om han vill få ha min ”äldre” kvinna som sin kk.

På något sätt gillar jag den kille som skrev och var extremt tydlig och frågade om vi ville äga honom som slav och ha honom i ett utrymme under trappan, för att plocka fram honom vid ”festliga tillfällen” och förnedra honom med för små kvinnokläder. Vi skulle få alla hans pengar för att han inte skulle känna sig värd något och reta honom för att han var tjock och hade liten kuk.

Denna kille var 100% tydlig och ärlig med vad han ville. Han var inte vår ”cup of tea”, men han var helt ärlig och visste exakt vad ha skrev till oss.

Men dessvärre finns det profiler som skriver till oss en sak, men när man läser mellan raderna så står det en helt annan sak.

Än värre är de profiler som väljer att inte berätta allt. Som den kvinna som skrev till vår parprofil och frågade Prinsessan om hon ville komma hem och mysa lite på grund av att hon fått en barnfri kväll. Men efter ett antal frågor kom det fram att även hennes man ”råkade” vara hemma.

Vi respekterar ärliga människor som vågar stå för vad de tänder på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar