torsdag 20 juni 2013

Etikett vid partnerbyte

Han skriver:

Det pratas allt för lite om den etikett som finns vid en träff på fyra.

Utöver den självklara etiketten att ett nej alltid skall respekteras och aldrig avkrävas en förklaring, finns det en uppsjö som måste följas för att det skall bli en så trygg och sexig upplevelse som möjligt för alla parter.

En viktig faktor är att man alltid bör göra upp reglerna innan man ses. Skall kondom användas vid oralsex, eller bara vid penetration. Skall det förekomma kyssar eller är det bara något som får ske mellan kvinnorna. Något mellan killarna...

Det är absolut viktigt att göra klart detta innan man ses. Att ta detta under gång, blir mer eller mindre omöjligt. Nej är ett osexigt ord och det känns inte roligt att behöva brottas med en annan mans hand som söker efter ens kuk.

Efter detta så är det i vår värld viktigt att man tar sig tid INNAN man rör sig vidare till rummet (om man ses på hotell). Ett glas vin och samtal gör att tryggheten sakta men säkert kommer krypande. Alla har en möjlighet att bli lite småsugna på varandra innan kläderna åker av.

Här har alla parter rätten att säga: "Tack, men nej tack".

Reglerna skall vara accepterade och respekteras. Det är bara egoister som inte respekterar andras regler och de är aldrig bra i sängen.

Människor som inte respekterar våra regler lär aldrig träffa oss igen. Ett misstag är inte samma sak som att ignorera våra regler. Misstag är misstag och är i de flesta fall uppenbara som misstag. När människor skiter i våra regler, så blir det lika uppenbart oavsett vad de säger med ord.

En sista regel som vi anser är viktig och inte trodde oss behöva ta upp är regeln av att ALLA skall få "komma i mål". Det är naturligtvis en absurd situation att träffa par om man inte har attityden av att alla skall få minst en orgasm... Att lämna en (eller flera) bara för att man själv kommit är rent oförskämt enligt vår mening.

Som vanligt handlar sexuell njutning om att ge för att få. Om alla fyra har attityden att de andra skall få en underbart sexig upplevelse, så lär den fastna i minnet hos alla fyra efteråt som den sexigaste aftonen någonsin.

Egoism handlar om att ta från andra, medan riktigt bra sex handlar om att man njuter av att ge... Jag älskar att ge och jag får och får och får tillbaka...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar