måndag 24 juni 2013

Genuin kärlek.


Han skriver:

 

Vi lever i ett s.k. modernt förhållande. Vi har båda barn från tidigare relationer och har båda varsitt kraschat äktenskap bakom oss.

Lägg därtill att vi båda driver våra bolag och försöker hinna med det mest avgörande, trots att det mesta vi borde ha gjort, prioriteras bort (eller glöms bort).

Vi är med andra ord ett normalt par med en (vad vi tycker) en sund prioritering.

Varannan vecka lever vi som ansvarsfulla människor. Vi skulle knappast klassas som lössläppta swingers av någon som bara känner oss yrkesmässigt. Kanske är det till och med så att de flesta aldrig i sin vildaste fantasi skulle gissa att vi ger oss iväg på erotiska äventyr varannan vecka.

Möjligtvis skulle vi bli igenkända av andra swingers. Vi brukar roa oss med att försöka identifiera swingers på restauranger och barer innan en stor swingersfest. Det är nog så att vi har mer rätt än fel vilka som kommer till festen på kvällen.

Vad det är som gör att vi kan identifiera swingers är svårt att säga. De kan se ut på alla möjliga sätt. Unga, gamla, smala, tjocka, vackra, fula, svenska och andra härkomster… Men det finns en gemensam nämnare på de som vi lyckas identifiera och det är den glittrande kärleken som finns i ögonen hos paret.

De swingers som vi känner och som vi ibland träffar på klubbar är alla upp över öronen förälskade, trots massor av år tillsammans. Naturligtvis finns det ett och annat misstag där också med par som inte är bra för varandra, o.s.v., men i det stora hela så finns det en djup trygghet och respekt till varandra som inte kan rubbas.

Det är väl kanske inte så konstigt att swingers relationer måste vara starka som granit om man skall kunna bjuda in andra att ha sex med varandras respektive. Det vore förödande om man inte var trygg med sin sexualitet eller relation, att höra hur ens partner skriker ut sin njutning under sexet med en annan.

Men när relationen är stark som svenskt stål, omslutet av titan, så finns det få sexigare situationer än att se hur ens kvinna stöts fram och tillbaka. Det är sjukt sexigt att se hennes uppspärrade ögon när hon blir tagen hårt bakifrån under tiden en kuk trycks ner i hennes hals. Det vore omänskligt att inte själv tappa kontrollen av upphetsning när hennes orgasmskrik dämpas av en kuk som halsknullar henne och det är svårt att avgöra om det är fantasi eller verklighet när Prinsessan ligger på rygg med öppen mun och väntar på att vi skall komma över henne…

Men om jag skulle leka med tanken att Prinsessans kärlek kändes oäkta. Om jag skulle försöka sätta mig in i situationen att vi skulle ha ett sexliv som inte fungerade och en relation som byggde på misstänksamhet och lögner, så tror jag att det vore mer än smärtsamt att se sin älskling skrika ut sin orgasm i sängen med andra.

Då hade den sexiga situationen snabbt bytas ut mot en situation som med stor säkerhet skulle skapa men för livet…

Jag vet att Prinsessan går igång på att se mig ha sex med andra och Prinsessan vet att jag också går igång på att se henne med andra. Detta betyder i min lilla värld att vi båda lyckats prioritera rätt saker…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar