onsdag 12 juni 2013

Hemliga nätverk

Prinsessan skriver.

Vi träffade många spännande människor i helgen. Festen var onekligen av internationell karaktär och gästerna kom från mängder av olika länder.

Ett par visade sig förfoga över ett "litet privat nätverk", som han kallade det. Vi fick en inbjudan och ett visitkort på söndag förmiddag. "It´s just a small websiste" förklarade mannen.

Söndag kväll plockade vi fram visitkortet och knappade in adressen.

Framför våra ögon öppnades en erotisk värld, så elegant och perfekt att jag och Älsklingen bara tittade tyst på varandra med vidöppen mun. Sedan började vi fnissa.

- It´s just a small websiste?

Älsklingen överdrev när han härmade den trevlige mannens accent, och vi skrattade högt tillsammans.

Denna sida var ALLT annat än "bara en liten websida". Den osade dekadens, elegans, exklusivitet, erotik... Den osade av allt vi älskar!

Längst ner på sidan fanns ett filmklipp som var så påkostat och håll en nivå som var närmast osannolik. Musiken och filmen var i perfekt symbios och matchade varandra i tempo och visuellt. Det var bättre än de flesta musikvideos, det var mer erotiskt än porr någonsin kan bli och det var mer dekadent än senaste Moulin Rouge filmen.

En ny värld har öppnats för oss. En exklusiv och hemlig värld för invigda och betrodda. Behöver jag säga att vi längtar tills dess vi har möjlighet att delta?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar