måndag 10 juni 2013

Underbart, fantastist,exeptionellt och erotiskt...

Han skriver:

Tänk er att ta sig tillbaka till 1700-talet. Ni befinner er i en enorm byggnad med vackra tidsenliga möbler. Kristallkronorna gnistrar och de levande ljusen fladdrar i takt med den klassiska musiken som hörs i salongen.

Runt omkring rör sig vackra människor i kläder som skulle fått det franska hovet att blekna. Kvinnor som agerade som adelskvinnor och män som var äkta gentlemän.

Den iskalla champagnen fylldes på oupphörligt under tiden samlingen gemensamt tittade ut mot solnedgången över den vackra parken.

Vi var i en dröm...

Människorna var en samling av intressanta människor, med ett gemensamt intresse av att njuta av livets goda. Detta hade samlat en skara människor från alla möjliga hörn på jorden.

Efter en stund så tog värden till orda och bjöd in oss alla till salongen. En kvinna (som vi nyligen konverserat med) fördes senare in i rummet av två gentlemän. Hon lät den svarta sidenmanteln falla till golvet och klev upp på den centralt placerade pallen.

Kvinnorna samlades först i en cirkel och gick runt den slanka kvinnan och lät sina händer följa hennes kropp. Att hon njöt var det ingen tvekan om.

Efter en stund ersattes den kvinnliga cirkeln med en manlig cirkel. Männens händer fortsatte där kvinnornas händer slutat.

Snart fördes kvinnorna in i ett angränsande rum.

Vi män fick dra varsitt halvt spelkort ur en silverskål. Vi blev instruerade om att kvinnorna gömt den andra halvan på sin kropp och vår uppgift var att hitta den matchande delen.

En och en hittade männen sin halva. Efter en stund såg jag Prinsessan Prinsessan ligga bakåtlutad i en vacker soffa med en gentleman på knä med huvudet begravt mellan hennes ben. Hans kvinna som tidigare stått centralt på alla fyra och smekts av oss alla hade grenslade hennes ansikte och jag hörde ett djupt stön från Prinsessan. Uppenbart visste han hur man ger sex.

Efter idogt letande hade jag hittat mitt saknade halva av spelkortet. Kvinnan skrattade och sa på bruten engelska att hon ville bli riktigt introducerad. En stund senare introducerades vi för varandra på ett sätt som uppenbart var bra.

Jag har tur med kort, var hennes kommentar när vi lämnade varandra och jag letade upp Prinsessan som glittrade på balkongen.

Hur många vi hade sex med vet vi inte riktigt. Det var korta erotiska sekunder till längre parterbyten, fyrkanter och trekanter. Vi hade sex med så många nationaliteter att vi skrattande försökte ränka upp dem i bilen på vägen hem. Om sanningen skall fram så är ingen av oss säker på vem och vilka vi hade sex med.

Under den tidiga morgonen ekade Prinsessans orgasm. Det var mer morgon än natt och Prinsessan fick en avslutning på kvällen precis så som hon vill ha det...

Underbart erotiskt... Tack fantastiska deltagare och värdpar för denna drömvärld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar