onsdag 24 oktober 2012

Par + gäst

Prinsessan skriver.

Som ni kunde läsa i förra inlägget floppade vårt första besök på Amante rejält. Jag tror att mixkvällar sällan lämpar sig som tema första besöket på en swingersklubb.

Visst finns det bra singelkillar på klubb, absolut. Men det blir lite "lungare" på parkvällar. Jag kan inte förklara det bättre än så. Denna parkväll fick man ta med en "gäst" om man ville, men jag har sällan sett gäster...

Lördagkväll var det så dags för vårt återbesök till Amante. Vi hade varit där ett dygn tidigare och vi hade varit snubblande nära att lägga ner swingerslivet innan det börjat.

Vi kom till klubben, det var ganska många par på plats och stämningen var lugn och trevlig. Par satt i soffan och i baren och var allmänt sociala. Vi slog oss ner och kände av stämningen som var helt annorlunda från föregående dag.

Alla var trevliga och nyfikna. Var kom vi ifrån, hade vi varit på klubb tidigare? Vi svarade snällt på alla frågor och fick lite lugnande tips av de andra gästerna.

Lite senare på kvällen började gästerna klä av sig och vira in sig i sina handdukar och entrade lekrummen och snart hördes vällustljud från rummen en bit in i lokalen.

Älsklingen tog min hand och vi hittade en stor säng i ett av rummen som det bara låg ett annat par i. Vi lade oss på andra kanten, så långt ifrån dem som möjligt. Inte för att de var osexiga, men vi var inte "där" än då vi kände att vi var redo att bjuda in fler i leken. Det var Älsklingen och jag.

Vi lade oss i sängen, men en handduk under oss och en lite runt Älsklingens höfter. Vi var sjukt nervösa och pirriga men lyckades ändå få till det där i sängen.

Vi kom inte på klubben den kvällen. Det tog ett tag innan vi fick orgasm på klubb. Men vi hade inte bråttom dit heller.

Det skiljer lite på kläder mellan de klubbar vi besökt. På Amante har man oftast vanliga kläder på sig i mingeldelen, på Adam och Eva  och Par i Hjärter har man sexigare kläder. Handduken är den samma.

Efter denna kväll kände vi under en lång tid att det bara var parkvällar som gällde för oss. Mixkvällarna lade vi i "malpåse", men nu gillar vi även dem....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar