måndag 15 oktober 2012

Nytt försök

Detta blir vårt nästa mission:

Vi skall leta upp ett antal par från Stockholm på BC. Dessa skall vi skriva ett meddelande till och föreslå en träff helt utan förpliktelser/förväntningar.

Vi tror (visa av erfarenheten) att mer än hälften inte kommer att besvara eller läsa meddelandet de får, sedan är det säkert mer än hälften av de som finns kvar som bara basvarar med "Tack", "Kram tillbaka", "Gärna senare", "Vi håller på att sälja huset", "vi är gravida" eller "Vi är utomlands".

Kvar finns en liten, liten grupp av två-tre par som gärna vill ses på en bar eller ett fik i Sthlm (hoppas vi på).

Vi gillar egentligen inte att träffa par på fik. Det känns lite konstlat och man blir nervös. Egentligen är det en sjuk situation av att ses för att kontrollera om man skall gå hem och knulla varandras respektive.

Så därför tänkte vi träffa ett par på ett fik med förutsättningen att det inte kommer att leda till annat än att man ses i 10-15 minuter över en snabbfika och sedan lämnar varandra oavsett vad.

Sedan kan man höra av sig via BC till varandra om man fattat tycke och känner för att ses någon helg.

På så sätt blir det inte den där pinsamma situationen av att behöva tacka nej... Man kan bara välja att inte skriva eller besvara meddelandet på BC nästföljande dag.

Vi tänkte träffa ett par, en singelkille och en singeltjej på detta sätt när vi åker ner till Sthlm nästa gång.

Nu skall vi bara försöka hitta några sexiga människor som känner för att träffa oss... Inte en helt lätt uppgift :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar