måndag 3 juni 2013

Lögner

Prinsessan skriver.

Älsklingen berättade något ytterst märkligt för mig i bilen på väg till jobbet i morse. Det handlade om ett mail vi fått från ett annat par på BC. Vad som var lite konstigt med detta mailet innehöll en fråga om vi skulle ses på den parträff i Gävle till helgen som vi tydligen skulle gå på...

Vi ska som trogna bloggläsare vet på en dekadent privat fest med historiskt tema till helgen - och har aldrig ens hört talas om någon parträff i Gävle, än mindre bokat in oss på en sådan.

Älsklingen var samlad nog att ställa en följdfråga till paret om varför de trodde vi skulle dit. Svaret vi fick var faktiskt ganska otäckt. Den som arrangerar "träffen" (om det nu finns någon) har hävdat att vi ska dit! WTF?

Det finns ett antal saker som jag tycker illa om i detta.

  1. Att någon ljuger om att vi ska på en specifik fest är äckligt.
  2. Om vi nu skulle på denna fest är det i vårt tycke oetiskt att informera andra om det utan att först tillfråga oss om vi vill vara med på någon sorts deltagarlista.
Vi själva refererar endast till eventuella par/killar/tjejer på BC efter det att vi frågat dem om det är okej. Vi lägger bara upp bilder på BC eller bloggen av de sexpartners som gett sitt tillstånd till det. Allt annat vore oetiskt och att missbruka det förtroende vi både ger och förväntar oss från de vi träffar.

Det par som blivit felaktigt informerade om att vi skulle till Gävle i helgen blev varse att den sk. festarrangören inte är en ärlig typ och kommer nog inte åka dit. Jag skulle inte rekommendera det. Om en träff börjar med oärlighet anser jag att man bör hålla sig så långt från vederbörande som möjligt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar