lördag 15 juni 2013

Festen har bara börjat!

Prinsessan skriver.

Minns ni hur det var då man var liten och vaknade på juldagen och kände sig lite nere för att julen var över? Så kändes det i söndags förmiddags när jag drack en kopp kaffe med våra nya bekantskaper i en vacker herrgård mitt ute i ingenstans.

För en vecka sedan idag så var jag spänd av förväntan inför vad som fanns runt hörnet. Alla mina och Älsklingens förhoppningar av vad denna fest skulle vara för slags fest infriades med god marginal och vi njöt kopiöst av kvällen, natten och gryningen. Den var perfekt! Magisk!

Idag och imorgon fortsätter vi njuta vi av minnet av den sagolika festen och ser fram mot nya äventyr med våra nyfunna bekantskaper.

Så egentligen ska väl inte jag sitta och känna vemod över en fest som är över? Festen har faktiskt bara börjat!

2 kommentarer:

  1. Efter att ha följt er blogg var vi själva på en swingersklubb igår. Det jättekul, trevliga människor och en avslappnad atmosfär. Fast vi failade på den första regeln, att inte gå längre än vi gjort upp i förväg. Vi hade sagt att vi inte skulle ha sex utan vi var bara där för kolla läget. Två timmar senare så låg vi i ett rum och hade sex brevid okända människor :)

    Men när man som vi varit ihop i över åtta år så känner vi varandra rätt väl och då kändes det lite fånigt att inte ha sex när vi bägge så väl märkte att den andre ville. Ett spännande första steg! Stort tack för att ni bloggar om era upplevelser och mycket matnyttigt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Vad roligt att ni testat något nytt tillsammans! Ännu roligare att ni tycks nöjda med upplevelsen! Njut av denna "resa" och varandra så törs vi lova att många spännande upplevelser ligger framför er.

      Radera