onsdag 5 juni 2013

Klubben är inte död

Prinsessan skriver.

Vår favoritklubb har återuppstått. Den brann som bekant ner till grunden i vintras - men just nu håller klubbledningen på att skissa och rita på den nya klubben. Lokal är tydligen hittad, och vad jag förstått är den än mer lämplig för ändamålet än den förra.

Detta är goda nyheter! Vi har provat flera andra klubbar både en och två (och flera) gånger utan att ha trivts så där hundraprocentigt. Det är i Norrköping vi trivs bäst.

Kikade in på deras hemsida idag och såg att de dessutom redan nu flaggar för en fest! Dock i en annan lokal än de tilltänkta. En EWS fest, vilket betyder Eyes Wide Shut. Ni som har sett filmen förstår ganska väl hur temat är tänkt och vilken sorts kläder gästerna bär. Mörka kåpor och masker för ansiktet. Inte så jättemycket mer på kvinnorna - lite mer på männen.

Vi har varit på just denna fest flera gånger tidigare, och sist var vi faktiskt bara halvnöjda. Betydligt fler än vad det fanns plats för i diverse sängar, soffor och på andra ställen i lokalen var på festen. Jag och Älsklingen hade svårt att hitta utrymme för våra lekar - och hör och häpna svårt att hitta några att leka med trots att drygt 150 personer var där.

Maskerna är eggande - men döljer allt för effektivt vem som döljer sig där bakom. Kåporna gömmer på tok för väl kroppen som vi båda vill se för att avgöra om personen är sexig eller ej. Vi är som vi erkänt petiga och långt ifrån bekväma med "ormgropar". Vi vill se dem vi har sex med. Vi vill tända på dem vi har sex med. Det är lite svårt att tända på en svart siluett vars ansikte är täckt. Typ så.

Sist det begav sig beslutade vi oss för att EWS fester nog inte var för oss. Dock har vi aldrig svårt att ändra oss, om det finns goda skäl för det. Att gå på favoritklubbens första fest efter branden skulle kunna vara skäl nog? Det återstår att se. Det är långt dit. Först ska vi roa oss kungligt i helgen, sedan har vi ett hoppfullt möte i huvudstaden och slutligen ska jag återigen få en galet sexig upplevelse av min Älskling och vår extrakille. Sedan...



5 kommentarer:

  1. Vad har ni för erfarenhet av Eskilstuna?
    Vi har varit dit en gång för våran klubb premiär, och vi tyckte den verkade bra, fast vi hade ju som sagt inte nått att jämföra med :-)
    Sen undrade vi om ni vet något om den nya klubben som ska öppna i Dalarna, är det nått ni är involverade i och hur seriöst är det?
    Eftersom vi tittar in lite då och då här bara vore det trevligt om ni kanske lämnade ett litet svar i våran BC profil, Andels.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej på er... Vi har inte varit i E-tuna på klubb, så vi ka inte uttala oss om den är bra eller dålig. Dock har vi varit så ytliga att vi valt bort den på grund av de osexiga bilderna som klubben har på sin hemsida.
      Vår favorit har varit Club Adam o Eva i Norrköping... Den håller på att byggas upp igen efter branden, så till dess håller vi till godo med PIH och går gärna på privata dekadenta fester...
      Vad det gäller klubb i Dalarna, så har vi inget alls med detta att göra. Vi har märkt att det planeras en massa swingersklubbar på olika håll i Sverige. Vissa vill tjäna pengar och vissa är singelkillar som vill ha egna små liveshows i sin gamla lada, sedan finns det en liten grupp som startar grupper/klubbar/föreningar seriöst... Vad Dalarna är vet vi som sagt ej...

      Radera
  2. Hej, tack för svaret.
    Det verkar vara en seriös satsning i Borlänge trakten och dom har ett Bc konto, Dala_swingers heter dom där, även en hemsida är under uppbyggnad, http://www.swingersdalarna.se/
    Vi har valt att avvakta lite tills det är mer upp and running innan vi beslutar hur vi gör, men i nuläget verkar det vara en seriös klubb som inväntar org nummer etc.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul. Då hoppas vi att det blir en proffsig klubb som vi kanske besöker någon gång...

      Radera
  3. Ser vi på årets EWS?? vi har vart där dom två sista åren. Men hoppas på något extra nu i höst som det ser ut =)
    Parinorr

    SvaraRadera