måndag 10 juni 2013

En insikt

Prinsessan skriver.

Som ni redan förstått är både jag och Älsklingen helt igenom överväldigade av den dekadenta festen och dess inramning. Att ta sig en tripp ner i någon källare och njuta av varandra och andra i små mörka rum känns mindre lockande idag än förra veckan.

Om vi nu ska vara "typiskt svenska" och negativa skulle våra just år nyss dramatiskt höjda förväntningar på diverse fester kunna vara en sådan trist baksida av myntet?

Vi har som trogna bloggläsare vet, fått vår beskärda del av osexiga upplevelser på klubbar. Jag har råkat ställa mig i resterna av en kvinnas sprutorgasm, Älsklingen har haft en stor naken karl sittandes på sina fötter, vi har träffat en och annan som har noll koll på regler och sociala koder, vi har råkat ut för dem som varit för fulla, de som inte varit överens om vilka gränser de har innan de går på klubb. Men vi ska inte gnälla, vi har haft väldigt roligt!

I lördags var dock ingen för full. Ingen missade regler. Ingen var osäker på vilka gränser som rådde i den egna relationen. Ingen var associal. Ingen var otrevlig. Varenda man och kvinna på lördagens fest var stilfull och elegant. Vissa var mer attraktiva än andra, så som sig bör då allas preferenser skiljer sig åt.

Värdparet hade lagt ner oändligt mycket tid och engagemang på att skapa en kväll som för alltid kommer ha en kär plats i vårt minne. Ingenting var lämnat åt slumpen. Allt var perfekt! Från inbjudan till avsked.

Gästerna som valts passade varandra, maten som serverades var elegant och god, de rum vi inkvarterades i för natten var jättefina, champagnen räckte till alla, ceremonin var erotisk och eggande. Det är på detta vis fester ska arrangeras!

Så vad händer nu?

Klart är att den  äldre man som upplyste oss om att han hade vägarna förbi våra trakter idag och utgick från att vi ville träffa honom aldrig känts mer fel. Vi är inte fixerade vid ålder eller utseende. Skönhet och attraktion sitter inte i ett eventuellt sexpack eller i silikon. Vi är fixerade vid god ton, stil och social kompetens. Och i lördags rådde överflöd av just detta!

Utan att måla in mig och Älsklingen i något hörn, skulle jag tro att våra klubbesök kommer vara färre framöver, och att vi istället kommer engagera oss mer i privata tillställningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar