onsdag 14 november 2012

Men varför då?

Prinsessan skriver.

Ibland gillar jag invändningar och att argumentera. Det kan vara stimulerande, med lite tur kan man också hamna i nya tankebanor som man inte nuddat vid tidigare.

Ibland alltså.

Jag och Älsklingen kan dividera, argumentera och diskutera i timmar. Både med varandra och med våra vänner. Det kan handla om politik, relationer eller något annat vi tycker är spännande. Det är kul, det är givande och som regel tycker vi själva att vi når nya insikter. Nyttigt för alla inblandade tror jag.

Men. De människor på BC, (både män, kvinnor och par) som tror vi är öppna för att diskutera varför vi valt att leta efter sexparnters som passar in på vissa kriterier är inget mer än irriterande tycker jag.

När vi söker kvinnor söker vi kvinnor som är rakade, har ett BMI som vi attraheras av, lite större bröst, är européer, singlar...

Vi är petiga. Men vi har rätt att vara hur petiga som helst. Vi vet vad vi attraheras av och vi väljer själva våra partners. (De har givetvis samma rätt att vara petiga)

Det handlar inte om att vi "ser ner" på asiater, överviktiga eller några andra. Vi gör vårt urval utifrån vad vi tänder på och vad vi känner oss trygga med. Det är inte konstigare än så.

Att förväntas förklara av vilken anledning vi valt bort exempelvis lokala förmågor, de som lever i relationer, de som saknar profilbild eller kommer från andra sidan jordklotet gör bara vårt minimala intresse för just dem, om möjligt än mindre.

Vi har till och med tvingats att blocka profiler som inte kunde acceptera ett vänligt "nej tack" utan sett ansett sig ha rätt att kräva oss på redogörelse för vårt urval.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar