lördag 17 november 2012

Swingerslandet


Han skriver.

Det som är sexigt med vår erotiska resa är att vi ger varandra förslag på olika "resmål". Prinsessan har haft en vilja att resa till bdsm-landet med mig. Denna resa verkar bli den riktigt stora resan, då det finns så mycket att upptäcka i detta land. Det finns områden som man blir lite rädd för och så finns det områden som ser sjukt sexiga ut... Detta är ett spännande land.

Gemensamt har vi rest runt i swingers-landet ett tag och börjar känna oss som hemma i den kulturen. Vi behärskar språket och sederna, vilket gör att vi också träffat ett antal andra "medborgare" som vi uppskattar mycket.

I swingers-landet finns naturligtvis massor av nya spännande saker att upptäcka. Men vissa saker gör vi också gärna om och om igen. Nästan som att gå till en favoritrestaurang. Vi vet att vi gillar det och vi litar på att vi inte blir besvikna.

Ett område i swingers-landet som vi hoppas kunna upleva nästa helg, är en resa till en femkant. Jo, det går faktiskt att rita en femkant. Naturligtvis är den inte lika lätt att rita så att den blir exakt i alla vinklar, men jag tror att det blir en spännande upplevelse.

Vill man få en jämn femkant, så utgår man liksom från en trekant. Av trekant skapas en perfekt femkant som gör att ingen känner sig utanför (vilket vore förödande oavsett hur många kanter det är).

Denna femkant lär bli en fantastisk upplevelse för oss alla om vi fattar tycke för varandra förstås.

Men det som också är spännande är att det finns resmål som Prinsessan vill ta mig till för att ge mig de upplevelser jag uppskattar. Det är underbart att luta sig tillbaka och njuta av en resa som är speciellt arrangerad för mig... Tack för att du finns Prinsessan...

En lite konstig sak är att många av de som finns på sidan Bodycontact, bara verkar gilla att läsa om resmålen och titta på bilder. De verkar inte vilja resa på riktigt, utan sitter nog hellre hemma och fantiserar om en resa till oupptäckta länder.

Lika väl som att vi blir glada när det kommer kommentarer till vår blogg, blir vi glada av trevliga meddelanden från par, tjejer och ödmjuka killar som vill träffas och resa lite tillsammans.

Vi gillar att uppleva irl...

2 kommentarer:

 1. Ni har en otroligt härlig blogg som följs varje dag, sen några månader tbak.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det var snällt sagt.
   Nu börjar den lössläppta veckan. Hoppas att vi kan skriva om lite spännande äventyr.

   Radera