tisdag 20 november 2012

Bilight?

Prinsessan skriver.

Om några dagar skulle jag tro att vi kommer porra oss i en skön femkant. Det blir en ny erfarenhet för oss båda. Skulle tro att samtliga inblandade kommer bryta ny mark. Gissar att alla är lika spända av förväntan som jag själv är?

Regelverket är för första gången något diffust. Inte så många regler helt enkelt.

"Vi gör det som känns bra" säger någon. Det kan väl vara en bra ledstjärna. Absolut!

Jag och Älsklingen har dock några regler, det rör bland annat kyssar, dominans och lite annat som är viktigt för oss. Jag är inte orolig för att någon skulle känna sig bortglömd eller osynlig. Jag tror att det finns goda skäl att förvänta sig ett äventyr som alla inblandade kommer vara mer än nöjda med!

Jag hoppas att jag återigen ska få skönt tjejsex. Sist, på EWS festen blev det tjejsexet lite knäppt och galet. Jag föredrar helt klart att veta vem jag har sex med...

Den andra tjejen i femkanten är binyfiken. En gång i tiden var jag också binyfiken. Det var innan jag haft lyckan att få pröva på tjejsex utan var utlämnad till enkom mina fantasier. Jag var aldrig orolig för att jag inte skulle gilla att ha sex med en vacker kvinna. Jag visste att jag skulle älska det. Ändå VET man ju inte med 100% säkerhet innan man fått prova. Jag kan nog säga att jag var 99% säker på att jag skulle älska tjejesex.

Tjejer och kvinnor har enormt många definitioner av bisexualitet. Binyfiken, bilight, partybi, bisexuell eller till och med hetrosexuell som vissa kvinnor föredrar att kalla sig då de gärna har sex med andra kvinnor MEN aldrig blir kära i dem. Visst är det snurrigt?

En gång på Amante då vi hade bestämt träff med ett annat par där kvinnan var (och är) bi blev vi lite sena. När vi kom dit hade kvinnan jag planerat att ha sex med hittat en till tjej. Den tredje tjejen ville gärna leka med mig och min väninna. Jag skrattar...

Den tredje kvinnan var så enormt obekväm i sängen med oss två bitjejer! Det måste ha sett väldigt roligt ut! Jag och min väninna som båda är väldigt mycket bi, om ni förstår vad jag menar? Den tredje kvinnan låg mest och tog plats.

Hon ville inte göra något annat än smeka någons bröst lite försynt. Vi andra två hade passerat den hållplatsen med god marginal. Det tog inte särskilt lång tid innan hon insett sitt misstag och lämnade oss i sängen. Lika bra det. Ler.

Det finns förmodligen flera olika nivår av termen "binyfiken" för oss tjejer? Det finns de som med 99% säkerhet VET att de kommer älska att ha sex med en kvinna och längtar efter att både få ge och ta.

Det finns ett antal kvinnor som är "binyfikna" i den meningen att de gärna tar emot oralsex från en annan kvinna, men inte är redo att återgälda henne.

Det finns kvinnor som vill experimentera för att kunna "bocka av" tjejsex från någon sorts lista över sina meriter. Lust är sekundärt, erfarenheten primär...

Alla får givetvis definera sig själva efter eget tycke. Folk gör vad de vill. Dock underlättar det givetvis om man försöker vara tydlig med vad man vill uppleva innan äventyret börjar. Ordet "nej" i kombination med tårar och protester är sällan sexiga.


1 kommentar:

  1. Hehe, påminner om denna video...
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7n39RzgVNP8

    Lycka till med 5-kanten ikväll, ser fram emot rapporteringen :)

    SvaraRadera