måndag 12 november 2012

Söndagssex

Prinsessan skriver.

Jag är lite mörbultad idag. Fnissar. Seriöst, jag är sjukt nöjd med gårdagkvällen. Den var riktigt sexig och lyckad! Tror alla tre kan skriva under på det?

Denna gång hade vi vidgat ramarna en aning. Eftersom vi känner oss trygga med vår extrakille, känns det säkert att testa lite nya saker. Vår extrakille har visat att han har totalt fattat sin roll och förstår spelreglerna.

Eftersom jag och Älsklingen insett att vi tycker det är sexigt att han lämnar mig och vår gäst ensamma en stund så testade vi det igen. Igår lämnades vi ensamma betydligt längre stunder och Älsklingen höll sig mer "passiv", om jag säga så? Vi tänjde lite på gränserna...

Vårt äventyr började återigen i soffan där jag satt mitt mellan dessa två män. Gästen började smeka mitt lår, Älsklingen smekte mina bröst och min nacke innan han började kyssa mig. Gästens hand gled upp för mitt lår och Älsklingen tog tag i mitt högra ben och drog det åt sidan så att gästen skulle kunna komma åt.

Snart satt jag lutad mot min man, min Älskling och fick skön oralsex från mannen mellan mina lår. Jag kan lova att det var riktigt skönt och sexigt. Han slickade båda hål innan jag satte mig upp och knäppte upp hans bälte.

Han var redan hård när jag tog honom i munnen och sög honom så skönt jag kunde...

Efter en stund föreslog min Älskling att jag skulle ta med mig gästen in till sovrummet. Själv stannade Älsklingen i vardagsrummet. Eftersom jag är en lydig kvinna (ibland) så gjorde jag som jag blev tillsagd och tog med extrakillen till vår säng där han fick lägga sig på rygg och njuta av min mun.

Snart låg vi i en 69:a och snart hade jag fingrar både här och där. Efter en stund red jag honom... Älsklingen var inte i rummet, vilket var dels upphetsande men också extremt frustrerande! Så när han äntligen kom in och gjorde oss sällskap hann jag bara utbrista "äntligen" innan han fyllde upp min mun.

Återigen hade jag två män och kunde jag njuta av allt som två män ger mig möjligheten till. Det var kinky, det var hett, det var skönt och extremt porrigt!

Älsklingen lämnade oss en gång till , och när han kom tillbaka så hade jag extrakillen långt in i min anal. Porrfilmssex när det är som bäst? Absolut. Att stå på alla fyra och tas hårt där bak av min Älskling samtidigt som en annan man knullar min mun är porrfilmssex, och jag älskar det! Jag kom ganska snabbt igår och inte speciellt tyst.

Efter en stunds vila, och vätskekontroll var jag redo för nya tag och rond 2. Den ronden var lika skön, vi lyckades både fotografera och filma akten innan äventyret avslutades i en facial...

Som sagt. Gränserna flyttas, regler kan ändras så länge alla är förstår sina roller...1 kommentar:

  1. Min penis BULLTAR av din berättelse, hoppas ni lägger ut foton och filmer av er akt, som vanligt blir det ett snabbt besök på toan för en handtrall efter era filmer foton och historier./H

    SvaraRadera