onsdag 28 november 2012

När är sex sexigt?

Han skriver.

Vissa människor verkar vilja släppa kontrollen fullständigt och njuta av stunden. Vi kan se dessa människor i exempelvis en stor ormgrop på klubb. De ligger och kysser eller suger en annan, samtidigt som de inte har en aning om vad som händer längre ner. Det försvinner några och tillkommer nya.

Jag skulle inte kunna tänka mig ett osexigare fenomen än så. Jag gillar att ha fullständig kontroll för att sex skall bli riktigt sexigt.

Jag som hetro gillar att veta att alla som finns i rummet antingen är hetro som jag och/eller vet att jag är hetro. Jag är inte homofob, men hade faktiskt tyckt illa om jag kände en skäggig kind knuggandes mot min kuk. Jag har haft tillräckligt många tillställningar med flera i sängen att kunna säga att det aldrig sker av misstag.

Jag gillar också att ha kontrollen på att de som finns i rummet är attraktiva och fräscha. Som i lördags, då rummet bestod av fem attraktiva människor. Då blir det sexigt. Men om det byts ut människor successivt så är risken till slut att det sitter något/någon på min kuk som gör att jag måste lägga en smärre förmögenhet på terapeutiska samtal för att komma över händelsen.

Samtidigt vill jag alltid att Prinsessan har sex med andra som är attraktiva. Hon har skaffat sig kontrollen genom att låta mig välja vilka hon har sex med. Ett ypperligt sätt som fungerar perfekt.

Kontroll är inte bara att man har sex med rätt människor. Det handlar också om den viktigaste delen av allt, - att man känner att de är att lita på.

Vi har träffat par och singlar som ljugit för oss. När det kommer fram (det gör det alltid om man ljuger om sex), så har det blivit sjukt jobbigt för lögnarna. Antingen har det blivit jobbigt för parets relation, eller för den enskildes självbild.

Så vi måste få förtroende för människor för att ses skall bli sexigt. Det vill säga att vi vill kunna förstå hur de tänker och känna oss trygga med att de gör ungefär så som vi förväntar oss.

Denna process kan gå snabbt eller ta längre tid.

I lördags träffade vi som sagt ett par som var nya för oss, tillsammans med en extrakille som vi träffat flera gånger förr.

Då paret var fantastiskt trevliga och sympatiska gick det snabbt att "hitta varandra". Efter en stund i köket över lite champagne, så förstod vi varandra.

Vår extrakille har visat om och om igen att han håller sina löften och inte har några "dolda agendor", vilket gett oss tryggheten att bredda hans ramar.

Så det mesta som har med sex att göra för oss, handlar just om att vi måste känna att vi har kontroll. Även när Prinsessan vill bli dominerad i att bli av med sin kontroll, så handlar det bara om att hon lämnat över kontrollen till mig (som hon förhoppningsvis litar på till hundra procent). Det vore osexigt för oss båda om jag band fast henne och placerade henne i en stupstock på en swingersklubb och gick därifrån. Den typen av icke-kontroll skulle vara fel för oss.

Däremot skulle Prinsessan och jag gilla samma sak om rummet enbart var fullt med människor som vi känner sexuellt sedan tidigare. Det vill säga att vi vet vilka de är, hur de ser ut och hur de fungerar.

 Jag tror att vi är ganska "normala" vad det gäller att behöva känna trygghet för att vilja ha sex med andra. Naturligtvis finns det en grupp som verkligen går igång på att släppa all kontroll och njuter av det. Men vi tillhör inte denna grupp.

Men om de flesta par och singlar vill känna känslan av att veta vem man har sex med, vad som kommer att hända, etc. så är kanske de meddelande som ofta (majoritet) dyker in på vår BC-profil är dömda att misslyckas.

 • Tja!
 • Ses på mitt hotell nu?
 • Knulla?
 • Ja e kåt.
 • JAG SKALL HA DIG!!!!!!!
 • Träffas på en rastplats utanför Sala inatt?
Om man också lägger till att deras vikt och mått inte är ifyllda, samt saknar en bild, är den naturliga reaktionen att bli misstänksam.

Om det nu också visar sig att profiltexten bara består av ett gytter av tangentnedslag, kan väl ingen människa vara sugen på att träffas på exempelvis en rastplats utanför Sala mitt i natten (hoppas jag).

Vi förstår oss inte på hur dessa människor tänker, men vi dömer dem snabbt som korkade.

De par eller singlar som kan ingjuta trygghet i andra, är för oss sjukt sexiga...

2 kommentarer:

 1. Bra blogg. vi har samma erfarenheter av BC
  Finns många som verkar vara totalt ointelligenta.

  Attraktion och trygghet med det/de andra paret skapar magiska upplevelser. Och utan det då står vi över!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för komplimangen.

   Jo, det säger mycket hur personer är bara genom att skriva till varandra några gånger. Vi gillar precis som ni, människor som är sexiga OCH trygga. Det räcker dessvärre inte med ett rätt av två.

   Kram till er båda

   Radera