fredag 16 november 2012

Ett förslag på fredagsmys

Tänk dig en kväll med levande ljus i sovrummet.

Det spelar lugn musik från Spotify och en svag doft av massageolja fyller rummet.

Du tittar ner på din älskling som ligger på mage i den nybäddade sängen.

Du njuter av att bara stå still och titta på henne. Hon är det vackraste som finns. Hon är allt för dig och du kan inte göra annat än att stå helt still i hopp om att få ytterligare en sekund av denna perfekta bild.

Du upptäcker varje del av hennes kropp med dina ögon. Du njuter av bilden av henne på samma sätt som när du hittar "din" tavla på Louvren och som gör att du står med öppen mun och inte kan få fram ett ord. Du stirrar... och det är okej att stirra och det är okej att berätta hur vacker hon är. Hon är din kvinna...

Tänk dig att hon vänder sig om med huvudet och ler mot dig på ett sätt som skulle få Påven att fundera på om Gud egentligen inte är en gudinna.

"Nåååå?" är det enda ljudet som kommer från hennes läppar i samma sekund som hon gnuggar ner sitt ansikte i kudden och särar sina ben några centimeter till.

Du går fram och häller lite massageolja i din hand och gnuggar oljan jämt fördelat i händerna, innan du placerar dem på din ängels axlar.

Hennes axlar är kvinnliga. Dina händer följer hennes kropp samtidigt som tummarna pressas mot hennes muskler och följer dem sakta nedåt.

Dina händer stannar upp vid hennes svank och låter handflatorna drycka lätt mot hennes svank.

Ljudet av svag musik blandas med ljudet från en ängels svaga vällustljud. Små tysta stön hörs när dina händer smeker henne. Om du blundar, så kommer du märka att hon låter på exakt samma sätt som när ni älskar mjukt. Det är samma njutning... Samma njutning som när ni ligger omslingrade och känner den där fullständiga tryggheten av att vara tillsammans.

Du häller upp lite mer olja i händerna och låter dem omsluta hennes vackra skinkor. Du för dem nästan andaktigt över hennes rumpa och ner över hennes lår. För varje gång dina händer följer hennes lårs insida uppåt så särar hon sina ben lite mer.

Nästan obemärkt har hennes ben särats så mycket att hon ligger ogenerat öppen för dig. Hennes rumpa lyfts upp mot dina händer och hennes andhämtningar är betydligt tyngre än för en stund sedan.

Du använder all din kraft att förmå dig att inte röra hennes kön. Du låter dina händer följa hennes vackra ben hela vägen till hennes fötter.

Du sätter dig vid fotändan och masserar hennes fötter till dess att du inte vet om hon sover eller är vaken längre. Hennes andhämtning har återgått till ett lugn. Henns små mjuka stönande låter så vackert att du inte kan låta bli att le... Du är så kär i denna lilla varelse att det inte går att beskriva.

När du hör att hon somnat så täcker du över henne med ett duntäcke och smyger ut till köket och sätter på en kanna te och rostar några kvällsmackor.

Efter 10 minuter väcker du din ängel med te och smörgås på kvällen...

Jag tror att detta kommer att ge er en betydligt mer underbar fredagskväll än att ni zappar mellan tv-kanaler till dess att ni båda somnar utmattade i soffan proppmätta av chips och cola. Förmodligen är chansen till bra sex betydligt större med massage än med tv... Have fun!

2 kommentarer:

 1. Den känslan är en av de bästa, och ni beskriver det så bra!
  Får planera något liknande för min älskling, dock så får jag hitta en alternativ plats då vi valt att inte använda sängen som en lekplats på några veckor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är lite bekväma och gillar att ha sex i sängen ;-). Men små äventyr utanför sängen är alltid spännande... Kram på er!

   Radera