tisdag 28 januari 2014

Trist konsekvens

Prinsessan skriver.

Vi har träffat ett antal trevliga par - i och utanför sängen under vår spännande swingersresa. Dessa par har givetvis haft olika turn-ons och de har sökt olika saker.

Några har varit naturister/swingers, några gillar D/S lekar, några gillar tjejsex och sex i samma rum, några gillar partnerbyten, några gillar att ta in en extra kille eller tjej. En del gillar att se sin partner med andra utan att vara aktiva själva. Varianterna är oändliga.

Vad som är lite sorgligt är att par vi träffat och som säger sig gärna skulle vilja träffa en extrakille ändå ofta stängt ner BC för just killar.

De har ledsnat ur fullständigt på plumpa komentarer, fula påhopp, respektlöshet, dålig läsförståelse och allmänt kasst beteende och är av den uppfattningen att den ständiga irritationen över dessa tråkiga killar vida överglänser den njutning och glädje en MMF kan innebära om man hittar rätt kille.

De har alltså valt bort alla killar på grund av att några (ej få) rötägg saknar stil, finess och förstånd. Hur tråkigt är inte det?
1 kommentar:

  1. Så tråkigt med detta! När han var singel var det samma sak...

    SvaraRadera