torsdag 30 januari 2014

Fel svar

 

Prinsessan skriver.

Nu vet vi. Vi har fått svar. Vi var inte bortglömda eller ignorerade. Det trodde jag inte heller. Vår favorit klubb sköts extremt proffsigt av en engagerad klubbledning. Tack för det. Tack för svar.

Dock framgår det att vi får lov att leta upp en ny klubb. Den nya entrén förutsätter mer mod och oblyghet än vad jag och Älsklingen har. Om vi är fega? Somliga kanske tycker det, men det förändrar knappast faktum.

Innanför de röda dörrarna delar de köande upp sig. De som vill gå på dekadent nattklubb med inriktning på queer, bi, homo eller helt enkelt fördomsfritt umgänge med likatänkande kommer gå åt höger. De som vill gå på swingersklubb går rakt fram och nedför trappan till källaren. Man köar och väljer riktning inför de som råkar befinna sig på väg in/ut från respektive klubb.

Detta är inte alls vår "cup of tea". Det är så sorgligt.

När klubben brann ner för drygt ett år sedan blev vi jätteledsna för att vår klubb försvann. När återuppbyggnaden sedan var ett faktum blev vi glada och förväntansfulla. Vi har längtat efter att klubben återigen ska slå upp portarna och att vi ska få roa oss med de andra medlemmarna.

Nu känns det nästan som om klubben brunnit ner igen. För oss är har den i princip gjort det. För även om det byggs där nere, så byggs det för andra.

Det byggs för dem som är oblyga nog att stå i kö med gäng som förfestat och inför dem gå ner för trappen. Den byggs för dem som känner sig trygga med att ramla ut från sagda källare halv tre en söndag morgon med "knullrufs" inför fulla icke-swingers och roa dem på sin egen bekostnad.

Det är möjligt att detta inte kommer vara ett problem i realiteten. Att jag och Älsklingen är onödigt negativa. Vi å andra sidan skulle kalla dem som inte ser detta som orosmoment för naiva. Alla tycker olika, och skönt är väl det.

Så vad återstår i klubbväg?

PiH i Stockholm är en parklubb - där hittar vi inga extrakillar. Dock hittar vi andra par, vilket kan vara nog så trevligt.

Club Vouge i Stockholm hade jag funderat på, men vad jag förstår nu då jag googlar på nätet verkar den redan vara stängd? Va? Den öppnade nyss!

I Eskilstuna finns en swingersklubb, och likaså i Örebro. De ser inte så trevliga ut på bilder, men vi har hört mycket bra om den i Örebro och funderar på att ge den en chans.

Klubbarna i Göteborg, Amante och Wandas har vi besökt. Amante har vi valt bort då den klubben lämnar en del att önska samtidigt som Wandas är rent och fräscht. Dock ligger de för långt bort från oss.

Kära läsare, har ni något ni kan berätta om klubbarna i Eskilstuna och Örebro? Vad tycker ni om/inte om med dem? Vi är idel öra!

Till MrClub, stort och varmt tack för alla glada minnen! Lycka till! Hoppas vi ses igen...

6 kommentarer:

 1. Att besöka klubben i Eskilstuna är inget jag kan rekommendera.
  Sunkigt och låg kvalitet på folk och lokaler.
  Värst är ändå ägaren, arrogant och grinig.

  Mvh, kvinna, 43

  SvaraRadera
 2. Tack för varningen! :-( Extremt tråkigt att höra dock. Nivån på en klubbs ledning är viktig. Är ledningen seriöst intresserad och proffsig blir klubben garanterat bättre än om de betraktar sin klubb enbart som en hobby.
  /Prinsessan

  SvaraRadera
 3. Måste ge våran syn på Eskilstuna då den är helt annan.
  Vi har visserligen bara varit på klubb en gång, och då i Eskilstuna, men som nervösa nybörjare så måste vi säga att det var idel trevligt folk, bra bemötande av både gäster och ägare som förstod och respekterade våran önskan av kvällen.
  Ja lokalerna är väl kanske inte i toppskick som jag förstått det, men så har den väl funnits ett tag nu och dom verkar ha renoverat och byggt om i omgångar senaste tiden.
  När vi gör ett nytt klubbbesök igen så blir det nog för våran del Eskilstuna igen alla fall :-)

  SvaraRadera
 4. Håller helt med Andels ovan om Eskilstuna...men med den skillnaden att vi följt den här klubben från att den var nästan ny. Därför vet vi att lokalerna nu börjar bli i mycket bra skick med gott om utrymmen, olika rum för lekar och nu också ett vandrarhem en våning ner för de som vill övernatta lite bekvämt. Att Lorden är grinig tror jag få skriver under på, men kanske lite för barsk o ser till att det inte händer saker som främst kvinnor inte vill...typ män som är för efterhängsna sållas bort...eller de som inte sköter sig o hoppar otvättade från oljerummet i jaccuzin får gå hem....så sköter man sig inte och inte följer de få men vettiga regler som finns kan han nog uppfattas som grinig...det är sant. Sedan ska man veta att det är inte gott om pengar i klubbvärden o ombyggnaden har skett i etapper. Att ens tänka banklån är nog som alla förstår inte någon möjlighet. MEN här finns nu ett nytt glänsande restaurangkök och nyligen så öppnades en hel ny del för de som vill leka mer kinky lekar. Kors, stupstock och fängelsehåla är några av sakerna för rollspel. Klubben är nog dessutom rätt ensam om att ha färgade band som talar om vad man är och söker. Ett exempel...Gult = nybörjare som bara vill titta. Löser mångas rädsla för ett första besök. På Lördagar ingår i konceptet mingel och sedan gemensam måltid vid långbord och högt till taket.... Att maten dessutom genomgående är väldigt bra och med speciella möjligheter för de som lider av laktos eller andra önskemål. Är man nyfikna bör nog ge det en chans o bilda sig en egen uppfattning. Över 500 kvadratmeter klubb för oss som bor i eller nära Stockholm...så nog är det ett vattenhål i vardagen inom lite bekvämare håll än både Norrköping o Örebro för den delen. (ca 50-55 minuter med bil) och det ligger bekvämt avskilt i en industrimiljö. Nära till centrum o tåget är det ändå.

  A;na

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tusen tack för att du tagit dig tid att ge oss lite matnyttig info! :-)

   Radera
 5. Hej!
  Vi är medlemmar i AoE, och har varit på nya klubben. Jag tror att Ni oroar Er ganska mycket i onödan vad gäller anonymiteten. Vi vill inte heller bli "upptäckta" av folk vi kanske känner, men risken är nog minimal med lite försiktighetsmått. Vi har varit på båda EWS-festerna som har hållits, och då har det varit extremt mycket folk, men den påföljd att det varit en låång kö för att komma in. Det tyckte vi först var lite otrevligt, men även det gick bra genom att vi satte på oss maskerna (liksom de flesta andra gjorde), och dessutom står man i en folkmassa som de (faktiskt mycket få) förbipasserande inte hinner granska. I vanliga fall blir det ingen kö, och det är bara att passera ingången om man ser att det är andra på gatan, och bara slinka in när gatan är tom, vilket den för det mesta är. Det är inga problem. Vi planerar vårt nästa besök dit till den 29/11. Lokalerna blir jättebra och när det var EWS och man kunde vara i hela huset så var det helt otroligt!
  Så ge inte upp,
  hälsar Parisex

  SvaraRadera