onsdag 15 januari 2014

Blir det någon mmf?

Prinsessan skriver.

Min Älskling försöker hitta den perfekta extrakillen till oss. En kille som inte tycker det är jobbigt att sätta sig i bilen och åka till oss.

Extrakillen som orkar läsa vår profil och förstår vad "svenskt ursprung" betyder och inte svarar oss med frågan "sugen på svart kuk?" En extrakille som förstår vad vi skriver, och har erfarenhet av lek på fler sedan tidigare. En kille som ser bra ut, är hel och ren samt vet hur man uttrycker sig. En kille med både bil och körkort.

En sak kan jag lova. Dessa extrakillar växer inte på träd.

Men, jag och Älsklingen är hellre utan en sexig och skön mmf än bjuder in FEL kille att dela vår säng. I "värsta" fall så får vi nöja oss med varandra. Det går ingen nöd på oss. Det kan jag lova.

6 kommentarer:

 1. Ja men sluta klaga då på att ingen stämmer. Stora krav avskräcker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag anser att jag och Älsklingen har fulla rätten att vara petiga i vårt urval av sexpartners. Har man inga som helst krav är det självklart så att urvalet blir större - men vi skulle knappast uppskatta upplevelsen med en överviktig, svårpratad, allt för gammal eller oerfaren kille. Saknas njutning och glädje finns det över huvud taget ingen som helst anledning att ha dessa äventyr. Att leta är ibland frustrerande, men njutningen och glädjen då man hittar en kille/tjej/par som motsvarar ens förväntningar gör letandet värt varenda sekund...

   /Prinsessan.

   Radera
 2. Anser att precis som prinsessan skriver att dom som bjuder in till sex är i sin fulla rätt att ställa och ha krav på den dom bjuder in, den som dom bjuder in har säkert krav också och vem vill träffa en person som inte har några krav utan är med allt och alla....
  Tack för ordet!

  SvaraRadera
 3. Det känns som var och vartannat inlägg består av långa utläggningar om hur svårt det är att hitta en seriös tredjepart. Inte särskilt underhållande att läsa om faktiskt.

  SvaraRadera
 4. Men det är väl ingen som tvingar dig läsa bloggen om du inte gillar den?

  SvaraRadera
 5. Nej, och därför lämnar jag den nu.

  SvaraRadera