onsdag 18 september 2013

Vi planerar

Prinsessan skriver.

Planering pågår. En period av vad i våra mått ändå får betraktas som "torka" har nått sitt slut och vi slår upp portarna för en sexig och spännande höst!

Vi ska prata med vår hundvakt och kolla vilka helger under hösten hon är ledig och som sammanfaller med våra barnfria veckor. Sedan får vi ta det därifrån.

Framförhållning är nog "a och o"? I synnerhet för vår lilla parfest i en lämplig svit i huvudstaden. Jag skulle tro att två månader är vad många par behöver för att planera in sin höst då de allra flesta har barn, jobb och andra åtaganden att ta hänsyn till. Precis som vi själva.

För att hitta en, eller två extrakillar behövs som regel inte alls samma framförhållning. Vi vill ha några killar att kunna välja mellan då vi får utrymme för en sexig MMF eller den dagen vi vill uppleva en liten gangbang.

En sak som vi lärt oss är dock: Att omgående försäkra sig om att extrakillen i fråga kan träffas de veckor vi är barnfria. Kan han inte det utan problem, så är det ingen idé. Det är en känslig situation att välkomna en ny kille till vår säng - och av den anledningen vill jag och Älsklingen hitta killar som kan och vill ses flera gånger.

Somliga killar som är i Dalarna tillfälligt tycker att det passar dem utmärkt att ses. Det passar inte oss alls! En kille från exempelvis Kalix kommer med all säkerhet inte sätta sig i bilen för ett par timmars sex. En kille från Kalix träffar man endast en gång.

De killar vi träffar har oftast mellan 2-3 timmars bilfärd till oss, och de anser att det är en rimlig sträcka att åka för skönt och porrigt sex. En kille hade varken körkort eller pengar till tågbiljett och tyckte vi skulle åka till honom så han fick knulla. Sådant händer liksom inte.

Vi träffar killar, tjejer och par hemma hos oss, hos dem, på klubb eller när vi är i Stockholm. När vi är i Stockholm går vi på restauranger, museer, fik och gör annat som inte går att göra här i trakterna. Vi förenar sex med andra nöjen och njutningar.

I höst ska det bli fler sådana tripper. Det ser vi båda fram mot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar