måndag 16 september 2013

En privat fest.

Prinsessan skriver.

Vi har en plan. Den är inte helt ny, men vi har bestämt oss för att "damma" av den och testköra den IRL för att se om den kan passa oss.

Målet är att hitta smarta, trevliga och sexiga par som liknar oss vad det gäller preferenser, intressen och stil. Vi gillar de män som klär sig i kostym och är välvårdade. Vi uppskattar båda kvinnor som vågar vara kvinnor i höga klackar och kvinnliga kläder.Vi hoppas kunna hitta dessa par i Stockholm, där vi kommer tillbringa allt mer tid framöver i höst.

Jag vill gärna hitta ett par som vi tycker det är kul att prata med, som är ärliga och roliga. Ett par som vi kan sitta med vid dukat bord och prata med. Ett par som vi vill träffa igen. Ett par som vi klickar med både i och utanför sängen.

Vi har upptäckt att privata fester passar oss bättre än swingersklubbar där folk "bara" går in, har sex och lämnar. Det är häftigt att träffa likasinnad i mer "normala" situationer också. Att kvinnan jag slickat på natten, brer mig en smörgås på morgonen är ganska mysigt. Och knasigt. Absolut.

Vi kommer boka en större svit i huvudstaden och bjuda in ytterligare tre par för en privat fest. Lite diskret mingel i en trevlig bar innan sexiga lekar på rummet för dem som tycker det känns bra. Skulle ett par inte dyka upp (vanligare än man tror) så är det ändå sex personer kvar.

Hur vi går tillväga är inte riktigt spikat än. Vi kommer nog sätta ut en annons och så får vi göra ett urval utifrån de svar som kan tänkas komma in. Samtliga par kommer givetvis ha samma sexuella preferenser. Tjejerna kommer vara bi, männen hetero och samtliga ska självfallet vara öppna för pb och mer "avancerade" lekar än "hjälpande händer" och sex i samma rum. Åldersspannet kommer också vara liknande vårt eget. Allt för att samtliga ska uppskatta de andra gästerna... Det blir roligare då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar