lördag 14 september 2013

Eyes Wide Shut

Prinsessan skriver.

Vår favorit klubb som brann ner till grunden i mars är som ni kanske vet under uppbyggnad. Vad jag förstår är tanken och förhoppningen att klubben kommer öppna i de nya lokaler som det just nu snickras och fejas i någon gång efter årsskiftet.

I oktober är det dock en fest i deras regi. EWS. Eller för den oinvigde. Eyes Wide Shut. Temat är välkänt i swingerskretsar och inspirationen kommer givetvis från filmen med samma namn.

Såg idag att festen är fullbokad. 375 (!) personer har anmält sig till festen. Det är helt galet många! Jag och Älsklingen? Nej, faktiskt inte. Vi har inte anmält oss, vi har funderat på det, men kände skepsis i och med att förra EWS festen blev lite av en besvikelse.

Nu kan det vara läge att ångra sig? När det är för sent. Eller inte?

Förra festen var inte bra. Vi hade höga förväntningar och hade planerat väl och lade ganska mycket pengar på utstyrsel, hotell, mat och bensin. Vi hade nog förväntat oss att klubben skulle ansträngt sig lika mycket som vi och alla andra gäster gjort - men tyckte inte de levererade vad vi förväntat oss.

Invignings ceremonin var under all kritik. I våra ögon. Andra var säkert mer än nöjda. Vi tyckte att en ceremoni på en swingersklubb borde innehålla sex på riktigt och inte två "dominor" som bara låtsas piskar en man? Men även om vi bortser från ceremonin så var det för många personer i för små lokaler. Vi fick inte plats helt enkelt, och vi var inte ensamma om att stå och hoppas på en lucka i någon av sängarna.

Denna fest är i betydligt större lokaler, så just platsbristen är kanske inte något man behöver oroa sig för. Ceremonin är det kanske bara jag och Älsklingen som bryr oss om, och säkert kommer många gilla vad nu klubben kommer att hitta på för ceremoni när det beger sig?

Vi kommer dock inte vara där. Vi får hitta på något annat istället. Dock ska man nog inte åka till någon annan klubb i Sverige just den lördagen? Det lär vara tämligen tomt på folk just där. Just då.

Vi ser fram mot 2014 då klubben öppnar på nytt i sina nya permanenta lokaler. Det kommer säkert bli galet bra! Jag och Älsklingen diskuterade senast igår om hur klubben kan tänkas lösa frågan om alla tidigare medlemmars medlemsavgifter för det gångna året.

Vi är ett stort, stort gäng som trots erlagd avgift inte kunnat nyttja klubben pga den där branden. Det ska självklart inte läggas klubben till last. Men faktum kvarstår dock. Under ett år har ingen klubb kunnat besökas trots att vi betalt för det.

Jag tycker själv vi kom på en närmast briljant idé om hur klubben skulle kunna lösa detta. Tidigare medlemmar betalar en ny avgift för ett helt år - och kompenseras samtidigt med (exempelvis) 5 gratis besök då det inte är stora fester. Då skulle "vanliga" fredag och lördagkvällar bli fler besökare och förhoppningsvis skulle ännu fler nya medlemmar lockas till klubben som har så många gäster...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar