onsdag 3 juli 2013

Risker med att testa nytt.

Han skriver:

För många år sedan träffade vi en kvinna på en swingersklubb som menade på att hon blivit "swingersskadad". Hon berättade att hon inte kunde få orgasm om hon inte hade två män samtidigt. Viktmässigt så blev det kanske skala 1:1 med två män på henne, men det var nog inte så hon menade.

Jag har också läst att om man tittar på porrfilm så skulle man ha svårare att ha vanligt "sängkammar-sex" efteråt. Likaså sägs det att om man använder sexleksaker så har man svårare att få orgasm sedan på "vanligt sätt".

Om det stämmer eller ej, vet jag inte.

Men frågan är om inte dessa teser är desamma som "de vise" använde förr att avskräcka unga pojkar och flickor från att onanera. De möjliga risker som fanns med onani var sinnessjukdomar, hjärnskador och andra permanenta men.

Varför den generationen var så rädda för onani vet jag inte, men den sexuella revolutionen på 60 och 70-talet tog död på riskerna med att "bredda ramarna lite".

Kan det vara så att ett sexliv kan vara fler än ett sexliv?

Precis som att vi lever flera olika parallella liv såsom ett arbetsliv, ett föräldraliv, ett kompisliv, ett hobby-liv, o.s.v. Att leva ett liv som exempelvis yrkesverksam vore förbannat enformigt.

Kan det då vara på samma sätt när det gäller sexlivet?

Att vi ibland faktiskt väljer att vilja onanera, ibland att älska, ibland att knulla, ibland att kika på porr och ibland att utforska något spännande. Vissa skaffar några fler parallella liv och några lite färre.

Det ena dödar inte det andra för att man utforskar något nytt.

Det vore lika galet som att inte vilja/våga åka på en semester till en vacker semesterort på grund av risken att man inte skulle kunna njuta av sin egen lilla hemort sedan. Det skulle av oss alla klassas som inskränkthet... Eller att aldrig våga prova en ny maträtt på grund av att falukorv och makaroner alltid har fungerar.

Ut och testa något nytt under sommaren. Den kommer ändå att bestå av regn och rusk till 50%...

2 kommentarer:

  1. Min fru säger själv att hon är lite porrimpotent numera. Hon tycker det är svårt att ha sex på vanligt sätt utan vill ha sin porrfilm som inledning för att kunna slappna av och njuta fullt ut.

    Personligen tror jag inte att hon skulle ha så många och lika heta orgasmer om det inte vore för porrfilmerna, so I don't mind.

    /Tomas

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eftersom ni båda gillar porr - och effekten av det så är det bara att gratulera tycker jag... :-)

      Radera