måndag 1 juli 2013

En sexgudinna


Han skriver:

Sex är en konst… Detta är den enkla sanningen på vad sex är.

Alla har vi nog haft sex med någon som absolut inte är lämpad att ha sex med andra. Kanske skall de ha rätten att fortplanta sig, men att då lämpligtvis via ett laboratorium.

Det finns de som tror att en mans kuk är gjorda av titan och misshandlar den stackaren med både tänder och händer. De gör det inte på grund av att de har böjelser mot att vara en domina, utan de misshandlar denna lilla stackare på grund av att de inte förstår att den har samma mängd nervtrådar som en klitoris. För inte hade de själva misshandlat sin klitoris med tänder och naglar?

Det finns också de som har en övertro på sin fittas förmåga att de lägger sig i samma position som när de ligger på en solig strand vid medelhavet och kämpar med sin solbränna. Platt med raka ben som är smått särade och med armarna utmed sidorna…

Jag har en god vän som hade en kvinna som var precis lika aktiv i sängen som attraktionerna i vaxkabinettet. När de hade sex en kväll så frågade han henne plötsligt om han råkade göra henne illa.

”Nä, varför undrar du det?” frågade hon sävligt och trött (hon pratade som Kristina Lugn).

”Jo, jag tyckte precis att du rörde på dig”… Svarade han. Detta var det sista de sa till varandra innan de blev singlar.

Ytterligare en grupp kvinnor är de som behandlar ens kuk som in den var av sköraste glas. De vågar knappt ta på den och rör den så försiktigt att det knappt känns. Detta är som att ha sex med en sommarbris… Allt de gör kittlas irriterande och gör till slut att det är lika sexigt att ha sex med dem som det är sexigt med ett irriterande morgonstånd (männen vet vad jag menar med det).

Den sista gruppen är de som tycker att allt med en mans kuk och sex är äckligt. De tittar på ens kuk med avsmak och tycker att det är lika sexigt att suga din kuk som att äta bajs. Sperma är som snor och porr är något som sjuka människor använder sig av. De lyckas alltid få feminismen att bli förklaring på varför sex är fel och fult.

Men sedan har vi de kvinnor som förstått att vara lyhörda till vad vi män gillar…

Prinsessan är en sådan kvinna som vet precis vad som är sexigt. Hon vet när det är för hårt eller för löst… Hon vet att en man älskar när hon suger hårt. Hon vet att vi män tycker att det är sjukt sexigt när hon spottar på kuken och runkar den sådär lagom hårt och snabbt. Hon vet att den där fladdrande tungan över spetsen på ollonet inte känns något för oss grabbar och hon vet hur hon skall använda sin tunga när hon suger. Hon vet att en man tycker det är porrigt när hon försöker att prata med kuken i sin mun och hon vet precis hur hon skall behandla en mans pung för att det skall vara skönt.

Hon vet hur skönt vi män tycker att det är när hon håller isär sina ben och hon vet att vi män älskar en kvinna som svankar med rumpan mot oss när hon står på alla fyra… Hon vet att vi män älskar när ens kvinna njuter av att vi kommer…

Hon vet vad män älskar… Detta gör henne till mina alldeles egna sex-Gudinna!

Men jag är helt övertygad om att de flesta kvinnor har fått höra av de män de har sex med vad han gillar och inte gillar. Ett krampaktigt ”Aiiiiiiiiii!!!”, betyder inte att han gillade att hon pressade in ollonet mellan kindtänderna. Ett ”Akta, akta, aktaaaaiiiii!!!” betyder inte att hon skall suga hårdare om hans testikel…

När en man säger ”fortsätt… sååå skönt”, så betyder det inte att hon skall sluta. Det är heller inte så att en man har lust att bygga ett Taj Mahal till sin kvinna om hon inte har lust att sätta på sig den outfit som han letat upp och köpt med en förhoppning om att få se henne i.

Ett litet tips till er kvinnor är att ni sätter på er den absolut sexigaste outfit ni äger (Den som du tror att han gillar, d.v.s. inte den där söta med rosetter).

Ge honom därefter den absolut bästa sexuella resa han någonsin haft i sitt liv…

Grattis! Du har just då skapat en man som kommer att göra allt för dig under några dagar… Om han inte gör det så är du förmodligen gift med en egoist och då är det bara att beklaga.

Om det skulle vara så att ni faktiskt inte är helt säkra på vad er respektive gillar, så är det bara att säga ett stort grattis till er.

Ni har med andra ord en hel sommar framför er att lära känna varandras njutning. Kanske drömmer hon om att pröva analsex men inte vågat fråga om det. Kanske vill han titta på en porrfilm och onanera tillsammans med sin kvinna men har fått för sig att hon inte gillar porr?

Kanske vill hon ha sex utomhus och kanske vill han älska någon annanstans än i sängen?

Så fråga din älskling vad hon vill. Lyssna utan att döma eller säga något nedvärderande. Om du säger något förnedrande om vad din älskling vill, så tystar du honom eller henne för alltid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar